Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ICT-asiantuntija, kokoaikainen, Ikaalisten-Parkanon Puhelin Oy, useita paikkakuntia

post_image

RekryilmoitusLöytyykö sinulta myyntihenkistä luonnetta ja intoa ratkoa uusia haasteita? Haluatko kehittää osaamistasi monipuolisten tehtävien parissa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme ICT-asiantuntija!

 

Etsimme sinua 

Me Clevryllä etsimme asiakkaallemme, IPP Oy:lle ICT-asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Tampereelle tai Kankaanpäähän. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Clevryn kautta asiakkaalle. 

 

Tässä tehtävässä työnkuvaasi kuuluu asiakaslaitteiden asennusta, ylläpitoa sekä vianselvityksiä. Pääset myös tekemään järjestelmäsuunnittelua sekä erilaisia asiakasratkaisuiden suunnittelutehtäviä. Tehtävään kuuluu myös asiakastukena toimiminen asiakasyrityksille. Työssä vaaditaan ajokorttia ja valmiutta liikkua Ikaalinen-Kankaanpää-Parkano toimialueilla. Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden kasvattaa monipuolisesti osaamistasi.

Asiakasyritys 

IPP Oy on ICT-talo, joka elää muuttuvassa digitaalisessa maailmassa ammentaen sieltä uusia kehityspolkuja, uutta osaamista ja intoa tehdä töitä ja kehittyä. IPP Oy on yritys, joka on yhdistänyt ihmisiä jo 128 vuotta erilaisten viestintäratkaisujen sekä palveluiden avulla. IPPläiset markkinoivat, myyvät ja tuottavat tietoliikenneyhteyksiä ja ICT-palveluita, jotta asiakkaat voivat keskittyä kaikkein tärkeimpään eli omaan liiketoimintaansa. Lisätietoja: https://www.ipp.fi//

Pääasialliset tehtävät 

 • Asiakaslaitteiden asennus, ylläpito ja vianselvitykset
 • Järjestelmäsuunnittelu sekä asiakasratkaisuiden suunnittelu
 • Myynnin tukena ja asiakastukena toimiminen

Odotamme sinulta 

 • Soveltuvaa koulutusta (esim. tietoliikenneinsinööri tai asentajakoulutus) tai vastaavaa työkokemusta
 • Käytännön osaamista Windows-palvelimista, yritysten lähiverkoista sekä pilvipalveluista
 • Myyntihenkistä otetta työhön ja innostusta alaa kohtaan
 • Ajokorttia
 • Mahdollisuutta työskennellä kokopäiväisesti

 Tarjoamme sinulle 

 • Mahdollisuuden kerryttää monipuolista työkokemusta 
 • Mahdollisuuden vaikuttaa omalla panoksellasi yrityksen kehitykseen
 • Kannustavan työilmapiirin
 • Hyvän perehdytyksen 
 • Työyhteisön, jossa viihdytään

 

Hae tehtävään heti! 

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 13.6.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus mielellään mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Jesse Saarenpää (jesse.saarenpaa@clevry.com).  

 

Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen. 

 

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme 

Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin. 

Meidän kautta hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin. 

 

Lisätietoa Clevrystä 

Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään! 

Pinterest
Clevry Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 28.5.2021 - 13.6.2021
Linkki: https://www.clevry.com/fi/avoimet-tyopaikat/197040
Yhteydenotto: jesse.saarenpaa@clevry.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Clevry kotisivut

Tagit

Teknologia

Windows

Clevry Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Clevry kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä