Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Henkilöstöasiantuntija

post_image

RekryilmoitusTehdenin ihana, asiantunteva ja kehittyvä porukka etsii henkilöstöasiantuntijaa perhevapaan sijaiseksi. Oletko sinä osaaja, joka nauttii saadessaan tehdä HR-työtä koko paletin kirjolla? Voit olla vasta urasi alussa tai jo useamman vuoden monipuolista henkilöstöalan kokemusta kartuttanut. Tässä tehtävässä yksikään päivä ei ole samanlainen ja aina pääsee oppimaan uutta! Kiinnostuitko? Hienoa – lue pidemmälle niin kerromme lisää!

Tehden Oy on noin 50 henkeä työllistävä vakavarainen ja kasvava suomalainen ohjelmistoyritys. Asiakkaisiimme kuuluu yli 700 suomalaista kaupan-, liikunnan- ja palvelualan yritystä, mukaan lukien Broman Group -konserniin kuuluvat Varaosamaailma- ja Motonet-ketjut. 

Päätuotteemme on pilvipalveluna toimiva Tehden ERP -toiminnanohjausjärjestelmä.

Asiakkaamme käyttävät ohjelmistoa liiketoimintansa ydintoimintoihin, kuten esimerkiksi kassatoimintoihin, ajanvaraukseen, varastonhallintaan, ostotilauksiin, myyntitilauksiin ja laskutukseen. Ohjelmistomme on kokonaan Tehdenin henkilöstön kehittämä ja ylläpitämä, ja tuotteellamme onkin Avainlippu-tunnus.

Henkilöstöasiantuntijana vastaat noin 50 tehdeniläisen HR-asioista. Tehdeniläiset työskentelevät ohjelmistokehityksen, asiakaspalvelun, myynnin, markkinoinnin sekä liiketoiminnan tiimeissä ja tekevät työtä joustavasti sekä toimistollamme Turussa että etänä. Teet tiimien esimiesten kanssa tiivistä yhteistyötä ja opastat sekä sparraat heitä työsuhdeasioissa. Olet Tehdenin johtoryhmän jäsen ja toimitusjohtaja toimii esimiehenäsi.

Tärkeimmät tehtäväsi ovat työsuhteen elinkaaren HR-prosessit, neuvonta TES- ja työlainsäädäntökysymyksissä, yhteistyö ulkoistetun palkkahallinnon kanssa, työterveysyhteistyö ja esimiesten avustaminen rekrytoinneissa. Henkilöstön tietoja ylläpidät Solaforce-järjestelmässä. Lisäksi viestit omalla tyylilläsi ajankohtaisista HR-asioista Tehdenin porukalle niin Slackissa kuin kuukausipalaverin puheenvuorossasikin, ja järjestät myös työyhteisön tapahtumia. Onnistut tehtävässäsi, kun sinulla on kykyä organisoida omaa työtäsi ja olet tarkka ja järjestelmällinen.

Työhuoneesi tulee sijaitsemaan toimistollamme (Tietotaitotalo, Pitkämäenkatu 11 Turku) ja osan viikosta voit halutessasi tehdä kotitoimistosta käsin. Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus 31.1.2024 asti. Toivomme että voit aloittaa loka-marraskuussa 2022, mutta aloituspäivä on sovittavissa. Palkka määräytyy sopimuksen mukaan. Noudatamme tietotekniikan palvelualan työehtosopimusta.

Olethan meihin yhteydessä, mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävään liittyen!

  • Henkilöstöpäällikkö Satu Seessalo
  • satu.seessalo@tehden.com
  • Puh. 040-776 6240 (soittoaika ke-to klo 9-15)
  • Toimitusjohtaja Heli Nykänen
  • heli.nykanen@tehden.com
  • Puh. 040 550 4255 (soittoaika to klo 16 – 18)

Hakemuksen pääset lähettämään tästä linkistä – hae tehtävää viimeistään 14.9.2022. Liitä mukaan cv ja hakemus pdf-muodossa tai vaikka videolinkkinä! Kerrothan myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten toivottavasti kuulemme sinusta pian! 

Pinterest
Tehden Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 24.8.2022 - 14.9.2022
Sijainti: Turku
Linkki: https://tehden.solaforce.com/app/external/jobs/23?source=INTERNAL
Yhteydenotto: satu.seessalo@tehden.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Tehden kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

HR

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä