Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hankekoordinaattori, tietohallinto

post_image
Rekryilmoitus

Etsimme hankekoordinaattoria Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymään ja tulevalle Keski-Uudenmaan hyvinvointialueelle.

Vastaat uuden hyvinvointialueen perustamiseen tähtäävän IT-kokonaisuuden hankekoordinoinnista sekä raportoinnista. Tehtävässä toimit myös osana IT-hankkeiden ja niiden kehittämisen parissa toimivaa tiimiä, varmistaen hankkeiden eri aikataulujen ja toimintatapojen yhteensopivuutta. Yleisimpiä tehtäviä lisäksi: 

  • IT-hankkeiden projektitietojen hallinnointi ja päivittäminen, hankesalkun ylläpito ja talousasioiden seuranta ja valmistelu
  • Tarvittava viestintä eri sidosryhmien välillä
  • Projekteihin liittyvät selvitystehtävät
  • Hankeraportointi rahoittajille
  • Eri hankkeiden projektiryhmien, kokousten ja koulutustilaisuuksien järjestelytehtävät sekä kokousten sihteeritehtävät.

Monipuolisen työnkuvan pohjalta edellytämme tekijältään ratkaisukeskeisyyttä, vahvaa itseohjautuvuutta ja kykyä hallita laajojakin kokonaisuuksia. Tässä roolissa hyvät organisointi-, talous- ja viestintätaidot pääsevät loistamaan, sillä tehtävässä toimitaan tärkeänä linkkinä tietohallinnon ja toiminnan välisten IT-hankkeiden välillä. Tehtävä työskentelyt vaatii oma-aloitteista ja itsenäistä tiedon hankintaa ja päätöksentekokykyä. Sinun tulee hallita perustason tietojärjestelmät, sekä kyetä oppimaan nopeasti myös projektien hallintaan liittyvien erityisjärjestelmien käyttöä. Toivomme sinulla olevan myös erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, jotta viestintä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa sujuu odotusten mukaisesti.

Kelpoisuusehtona on soveltuva koulutustausta ja omaat käsityksen projektityöstä. Sinulla on käsitys projektien hallinnasta sekä niihin liittyvästä taloushallinnasta. Koulutustaustaa ja työkokemusta tärkeämpi asia on into ja halukkuus tehtävän osalta. Työssäsi tarvitset hyvää Suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. 

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, jossa osaamisesi kehittyy varmasti. Työ Keusotessa mahdollistaa kokemuksen yhteisöohjautuvasta organisaatiosta. Työtä on mahdollisuus tehdä 100% etänä. Fyysiset työpisteet sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Järvenpäässä sekä Hyvinkäälä. 

Tietoja palvelussuhteesta: 

  • määräaikainen työsuhde ajalle 1.3.2022 – 30.4.2026. Aloitus myös sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkkaus 3213,32 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. Voimme käyttää rekrytoinnissa rekrytointilisää.

Lisätiedot antaa tietohallintopäällikkö Hanna Downton, puh. 050 497 2498, hanna.downton@keusote.fi

Hakuaika päättyy 27.1.2022 klo 14.00.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 13.1.2022 - 27.1.2022
Sijainti: Hyvinkää, Järvenpää
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/keski-uudenmaan-sote-kuntayhtyma/hankerkoordinaattori-tietohallinto/1385981/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä