logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Haemme osaavaa WordPress-koodaajaa joko Helsinkiin tai Tampereelle

post_image

RekryilmoitusMe toteutamme Suomen laajimpia WordPress-verkkopalveluita. Kädenjälkeämme on mm. Suomen suurin WordPress-toteutus Almalle ja tulossa oleva Väestöliiton NGO -verkkopalvelualusta. Meillä pääset osaksi intohimoista ja laatutietoista WP-tiimiä.

Mielenkiintoisten projektien lisäksi pakettiin kuuluu huumorintajuisella ilmapiirillä höystetty työpaikka jossa saat työskennellä sinun valitsemillasi työkaluilla. Eivätkä herkut tähän lopu. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, monipuoliset työsuhde-edut, vapaa-ajan edut, joustavan työajan, sekä vuosittaisen Office Abroad-reissun ulkomaille. Joko polttelee?

Etsimme henkilöä, joka on kiinnostunut itsensä kehittämisestä sekä reippaasta työn tekemisestä. Saat ympärillesi matalan organisaatiorakenteen omaavan firman, jossa jokainen työntekijä on tärkeä. Meille työntekijät ja heidän hyvinvointinsa on ykkösasia. Huolehdimme, että töihin on kiva tulla ja kaikki viihtyvät.

Kehitämme WordPress-sivustoja Docker-ympäristössä. Osallistumme aktiivisesti WordPress yhteisön toimintaan ja olemme julkaisseet mm. DustPress-sovelluskehyksen joka tekee WordPress-teemojen kehittämisestä mieluisaa ja tehokasta. Fronttipuolella kuljemme viimeisimpien virtauksien mukana ja työtämme vauhdittavat mm. SASS, ES6 ja Webpack.

Omaat kokemusta:

  • PHP, WordPress, MySQL
  • JavaScript / jQuery (kokemus JS frameworkeistä kuten Vue, React, Angular plussaaa)
  • Ainakin perustiedot GIT-käytännöistä
  • Vagrant tai Docker kehitysympäristöstä

Meillä pääset käyttämään mm.:

Haluamme tietää kuka olet ja mitä osaat, vapaamuotoisen hakemuksen muodossa osoitteeseen rekry@geniem.com. Palkkaamme sopivan tyypin mahdollisimman pian. Älä siis aikaile, vaan toimi ripeästi. Kaikki työhaastatteluun päässet hakijat saavat meiltä “koodarin ämpärin”Viihtyvyys taattu!

Pinterest
Geniem Oy

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Tampere
Linkki: https://www.geniem.fi/rekry
Yhteydenotto: essi.wack@geniem.com

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Geniem Oy:n kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Omat tagit

Enterprise Wordpress
DustPress
lean ohjelmistokehitys
WordPress

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Javascript
PHP
WordPress

Geniem Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry Geniem Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku