Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Group ICT Manager, Kouvola tai Vantaa

post_image

RekryilmoitusLumon on suomalainen perheyritys, jonka juuret ovat Kouvolassa. Missiomme on luoda parempia koteja tarjoamalla asiakkaillemme erilaisia parveke- ja terassilasiratkaisuja. Olemme myös aidosti kansainvälinen yritys – toimimme noin 20 maassa, joista merkittävimmät markkina-alueemme ovat Pohjoismaat, Espanja ja Kanada. Konsernissa työskentelee yhteensä noin 1100 henkilöä ja yhtiön liikevaihto oli vuonna 2019 143 Me. Arvojemme mukaisesti olemme aina lähellä asiakasta, lunastamme asiakkaalle antamamme lupaukset ja rakennamme tulevaisuutta pitkäjänteisesti. Meillä on luotettavat tuotteet ja tunnistettava brändi. Pidämme koko toimitusketjua omissa käsissämme – alkaen myynnistä, tuotteiden valmistukseen ja asennukseen aina huoltoon asti. Lasituksilla on merkittävä vaikutus rakennuksen energiansäästöön ja hiilijalanjälkeen – lasitusten asentaminen on ekoteko. Haluatko sinä tulla mukaan tarjoamaan parempia koteja asiakkaillemme? Lue lisää kotisivuiltamme!

Nykyisen konsernin tietohallintopäällikön siirtyessä talon sisällä uusiin tehtäviin haemme hänelle seuraajaa, Group ICT Manageria, johtamaan konsernimme tietohallintoa

Tässä tehtävässä johdat yhdessä yrityksen eri liiketoiminnoista koostuvan ICT-tiimin kanssa tietohallintoa kokonaisuutena – läpi organisaation. Vastaat konsernin tietohallinnon toiminnoista ja niiden kehittämisestä sekä IT-budjetista, IT:n hankinnoista ja kumppanuussuhteista. Toimit esimiehenä osaaville IT-ammattilaisille. Olet kehittämässä ja vaikuttamassa koko kansainvälisen yrityksen IT ratkaisuihin – etsit, kehität ja käyttöönotat uusia liiketoimintaa edistäviä IT-ratkaisuja ja liiketoiminnan prosesseja. Varmistat yhteistyössä muun tiimin kanssa palveluiden sujuvan toimituksen ja toimivuuden. Raportoit konsernin kehitysjohtajalle. Toimipisteesi voi sijaita joko Kouvolassa tai Vantaalla.

Voisit olla meille sopiva henkilö, mikäli tunnet laaja-alaisesti, miten ICT:n avulla voidaan luoda kilpailukykyä liiketoimintaan. Sinulla on näkemystä ja kykenet helposti ymmärtämään liiketoimintojen tarpeet sekä sinulla on hyvät verkostot löytää ratkaisuja näiden tarpeiden toteuttamiseen. 

Tässä tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta: 

  • Erinomaisia vuorovaikutus- ja päätöksentekotaitoja
  • Aitoa kiinnostusta liiketoiminnan kehittämiseen sekä vahvaa kokemusta ICT organisaation johtamisesta
  • Kokemusta liiketoimintaprosesseissa ja konkreettisia näyttöjä niiden kehittämisestä
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa 
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa

Erityisesti arvostamme, mikäli sinulla on osaamista asiakaskokemuksen parantamisesta myynti -ja asiakasrajapinnassa visiomme ”Paras ja halutuin” mukaisesti.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan näköalapaikalle kannattavasti kasvavan ja aidosti kansainvälisen yrityksen liiketoiminnan ICT kehittämiseen. Jokainen lumonilainen tekee merkityksellistä työtä ja työyhteisömme yhteishenki on erinomainen – tästä kertoo kolmesti vuodessa toteutettava henkilöstökyselymme. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia kaikille henkilöstöryhmillemme. Lumonilaisena pääset seuraamaan rakennusteollisuuden ja julkisivurakentamisen kehittymistä sekä Suomessa että ulkomailla. Lumon on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti ja hoidamme isona yrityksenä kaikki yhteiskuntavelvoitteet moitteettomasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana – tule mukaan huipputiimiin!

Haluatko liittyä Lumon työyhteisöömme? Täytä hakemus palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 24.1.2021.

Lisätietoja työtehtävästä:

Konsernin kehitysjohtaja Risto Kivioja, risto.kivioja@lumon.fi, p. 0400709022

Nykyinen tietohallintopäällikkö Matti Katainen, matti.katainen@lumon.fi p. 0405917501

Ma 4.1.2021 klo 14.00-17.00 välisenä aikana

Ma 11.1.2021 klo 15.00-17.00 välisenä aikana

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 22.12.2020 - 24.1.2021
Sijainti: Kouvola, Vantaa
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/lumon-oy/group-ict-manager-kouvola-tai-vantaa/944766/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Sisällönhallinta

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä