Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Full Stack Developer (GIS)

post_image

RekryilmoitusTule mukaan rakentamaan tulevaisuuden digitaalisia paikkatietopalveluita! Meillä koodarit tunnetaan kokonaisvaltaisten ratkaisujen suunnittelijoina ja toteuttajina: arjessa rinnallasi työskentelevät ja osaamistaan jakavat niin omat asiantuntijamme kuin eri toimialojensa huippuosaajat.

Tässä roolissa pääset työskentelemään vastuullisessa asemassa ketterissä projekteissa, joissa pureudutaan esimerkiksi metsänhoidon tehostamiseen, liikenteen sujuvoittamiseen tai paikkatietodatan analytiikkaan.

Meillä työskentely ei jämähdä siiloihin, vaan pääset sparrailemaan tiiviisti mielenkiintoisten sidosryhmien kanssa (mm. asiakkaat, designerit ja projektijohto). Roolissasi pääset vaikuttamaan merkittävästi työskentelytapoihimme sekä ohjaamaan kehityksen suuntaa.

Työskentely tapahtuu Helsingissä.

Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: pääset erikoistumaan paikkatietopalveluiden kehittämiseen DevOps-näkökulmasta toimialariippumattomasti.

• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme omaan kulttuuriin, joka kannustaa kaikkia vaikuttamaan. Lisäksi: meillä ei tehdä hommia hampaat irvessä, vaan muistetaan myös pitää hauskaa!

• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Itsensä kehittämisen kulttuurille on tiimissä vahva tuki, meillä on mm. tiimiläisten itse järjestämiä tietoiskuja sekä hiekkalaatikkopäiviä, joissa pääset tutustumaan uusimpiin teknologioihin.

• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Onnistut roolissa, kun sinulta löytyy kokemusta:

• Java- sekä JavaScript-kehittämisestä (esim. React, Angular, Node.js)

• Pilvipalveluista (esim. Azure tai Amazon Web Services)

• Tietokannoista (esim. PostgreSQL, Oracle, SQL Server)

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi Jarkko Kuoppamäki, +358 400 314 060

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested". Paikkaa kannattaa hakea pikaisesti, sillä käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä. Jätäthän hakemuksesi kuitenkin viimeistään 29.11.2020.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

#LI-DNP

Pinterest
CGI Suomi Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 29.10.2020 - 29.11.2020
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://cgi.njoyn.com/cgi/xweb/Xweb.asp?tbtoken=Y11ZQx4XCBNyYXQETF0nCCBBcRBEcCNYckhYVF59E2BZKDJvUDIYdBR2BwkbVhRSSXEqWA%3D%3D&chk=ZVpaShw%3D&clid=21001&page=jobdetails&jobid=J1020-1223&BRID=EX771512&SBDID=1&LANG=1

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii CGI Suomi kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Amazon Web Services
Azure
Angular
Node.js
React
Java

CGI Suomi Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin CGI Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä