Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Full Stack Developer

post_image

RekryilmoitusExperis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

 

Etsimme Full Stack Kehittäjiä Helsinkiin

Experis IT etsii omaan kasvavaan joukkoonsa Full-Stack kehittäjiä. Työskentelet vakituisena työntekijänä osana Experista, ja toteutat ja suunnittelet huippuratkaisuja asiakkaillemme. Pääset itse vaikuttamaan työsi sisältöön, toimialaan ja projekteihin. Asiakkaamme ovat pääsääntöisesti suuria ja keskisuuria yrityksiä eri toimialoilla, mutta myös pienempiä projekteja on mahdollisuus päästä toteuttamaan.

Voit olla alan senior-tasoinen huippuammattilainen, mutta myös muutaman vuoden kokemus riittää meille. Tärkeintä on aito kiinnostus tekemiseen ja halu olla mukana kehittämässä maailman parhaimpia ratkaisuja. Koska työskentelet asiakkaidemme projekteissa, tarvitset menestyäksesi myös riittävät kommunikointitaidot.

Tehtävät ja palkkataso sovitaan kokemuksesi mukaan, ja pääset vaikuttamaan niihin jatkuvasti itse. Järjestämme sinulle tarvittaessa myös alaan liittyvää koulutusta ja sertifiointeja.

Monipuolinen kokemus ja kiinnostuksen kohteet ovat etuna, mutta sinulla tulisi olla ainakin joitakin seuraavista osaamisalueista:

– 3 – 5+ vuoden työkokemus ohjelmistosuunnittelijana

– Sekä backend että frontend puolen osaamista (toinen alue voi olla vahvempi)

– Kokemusta full-stack web projekteista

– Nopea oppimiskyky uusiin teknologioihin ja metodeihin

– Kokemusta erilaisista teknologioista (esim. JavaScript, Scala tai Clojure)

– Suomen kielen kommunikointitaitoa

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään osoitteessa www.experis.fi.

Lisätietoja antaa Delivery Manager Katja Mercedes, 0400 253248 tai katja.mercedes@fi.experis.com.

Hae tätä työpaikkaa: tai kopioi linkki ja liitä selaimen osoiteriville: https://www.manpower.fi/fin/tyon-haku/tyo/4e8e204e-59d3-4c6c-b969-ad0546035618

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 18.7.2019 - 17.10.2019
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/experis/full-stack-developer-helsinki/649351/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Webkehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Clojure
Javascript
Scala

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä