Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Front End Developer

RekryilmoitusBitfactor syntyi ajatuksesta perustaa avoin ja ihmisläheinen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen huippulaadukkaita digitaalisia palveluita ja työntekijöilleen parhaan työpaikan. Tiesimme alusta asti, että keskeiset päämäärämme – paras asiakaskokemus ja paras työpaikka – voivat toteutua vain yhtä aikaa. Toimintamme perustuu läpinäkyvään ja joustavaan yrityskulttuuriin, ei turhaan byrokratiaan tai nopeiden voittojen tavoitteluun. Itseohjautuva organisaatio, sekä luottamus ja arvostus työntekijöitämme kohtaan ovat menestyksemme ydin. Näiden periaatteiden ohjaamana Bitfactor on lyhyessä ajassa kasvanut kolmen hengen pienyrityksestä reilusti yli sadan ohjelmistoalan asiantuntijan yhteisöksi.

Haemme Helsinkiin Front end -osaajaa

Etsimme nyt kokeneita kehittäjiä toteuttamaan web-palveluita moderneilla Javascript-teknologioilla (esim. React / Angular). Työssäsi teet teknologiavalintoja ja vastaat front-end-kehityksestä kokonaisuudessaan. Saat keskeisen rooliin mielenkiintoisissa web-hankkeissa, joissa voit hyödyntää ja kehittää osaamistasi lähes rajattomasti. Avuksesi saat ammattitaitoisen ja osaavan tiimimme, mikä mahdollistaa osaltaan nopean ammatillisen kehittymisen.

Bitfactorilla pääset tekemään haastavia ohjelmistoprojekteja, jotka voivat olla niin vanhojen järjestelmien modernisointia kuin kokonaan uusien rakentamista.

Odotamme sinulta

  • React (ECMAScript, Babel, Redux / MobX) tai Angular2/5
  • HTML5, CSS (Sass / SCSS / Less)
  • Eduksi kokemus back-end kehityksestä sekä AWS pilviympäristöstä (ei pakollinen)

Toivomme, että sinulla on jo näyttöjä laajojen ohjelmistoprojektien toteuttamisesta. Työsi Bitfactorilla edellyttää eri teknologioiden kehittymisen seuraamista, sekä uusien teknologioiden ja rajapintojen kokeilemista.

Emme etsi pelkästään taitavaa ohjelmoijaa, vaan myös ihmistä, jolle on tärkeää omalta osaltaan rakentaa Bitfactorista päivä päivältä parempi työpaikka. Toivomme aktiivista otetta niin omaan työhön kuin myös työyhteisön kehittämiseen.

Joko vakuutimme sinut?

Tarjoamme sinulle paikan palkitussa kasvuyrityksessä, joka vie osaamisesi uudelle tasolle! Työskentelemme Suomen suurimpien yhtiöiden kanssa, joten meillä monipuolinen ja kovatasoinen osaaminen pääsee oikeuksiinsa. Takaamme kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat ja innostavan työyhteisön, jossa panostetaan työntekijöiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin. Annamme sinulle hyvän mahdollisuuden kehittää sekä itseäsi että työyhteisöä, sillä meillä jokainen voi vaikuttaa omaan rooliinsa ja yrityksen suuntaan.

Jos kiinnostuit, laita viestiä mahdollisimman pian osoitteeseen:

rekry(at)bitfactor.fi

Pinterest
Loihde Factor Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://bitfactor.fi/fi/tyopaikka/front-end-developer/
Yhteydenotto: rekry(at)bitfactor.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Loihde Factor kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Webkehitys

Teknologia

Angular
React

Omat tagit

Frontend

Loihde Factor Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Loihde Factor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä