Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Data Engineer

RekryilmoitusBitfactorissa yhdistyvät designin, ohjelmistokehityksen ja data-analytiikan korkeatasoinen osaaminen. Olemme kasvaneet yhdeksi Suomen johtavista digialan osaajista. Suunnittelemme ja toteutamme digitaalisia palvelukokonaisuuksia niin Suomen suurimmille organisaatioille kuin kasvuyrityksillekin, joten meillä kovatasoinen osaaminen pääsee oikeuksiinsa. Yksi menestyksemme kulmakivistä on käyttäjälähtöinen, asiakkaidemme tarpeet huomioiva ajattelutapa kaikessa mitä teemme. Ratkaisemme asiakkaidemme haasteita yhdistämällä designin työskentelytapoja datasta saatavaan ymmärrykseen.

Mielestämme keskeiset päämäärämme – paras asiakaskokemus ja paras työpaikka – voivat toteutua vain yhtä aikaa. Toimintamme perustuu läpinäkyvään ja joustavaan yrityskulttuuriin, ei turhaan byrokratiaan tai nopeiden voittojen tavoitteluun. Itseohjautuva organisaatio sekä luottamus ja arvostus työntekijöitämme kohtaan ovat menestyksemme ydin. Näiden periaatteiden ohjaamana olemme kasvaneet muutaman ihmisen yrityksestä 150 ammattilaisen yhteisöksi.

Haemme Helsinkiin Data Engineer -osaajaa

Tehtävänäsi on toteuttaa vaativia Big Data -alustoja pilviympäristöihin, rakentaa rajapintoja ja dataputkia sekä huolehtia niiden luotettavasta toiminnasta. Saat keskeisen rooliin mielenkiintoisissa analytiikkahankkeissa, joissa voit hyödyntää ja kehittää osaamistasi lähes rajattomasti. Avuksesi saat ammattitaitoisen ja osaavan analytiikkatiimimme, mikä mahdollistaa osaltaan nopean ammatillisen kehittymisen.

Odotamme sinulta

  • Kokemusta erityisesti pilvialustojen (AWS, Azure tai Google Cloud) hyödyntämisestä
  • Osaamista ETL-työkaluista
  • Näkemystä datan käsittelystä ja mallinnuksesta
  • SQL- ja NoSQL-tietokannat
  • Eri ohjelmointikielet (esim. Python, Javascript, Java tai Scala)

Asiakkaan tarpeen ja liiketoiminnan ymmärtäminen sekä kyky työskennellä osana monialaista tiimiä ovat työssä tärkeässä roolissa. Toivomme sinulta vankkaa osaamista data-analytiikasta, pilviteknologioista, ohjelmistokehityksestä sekä datan hyödyntämisestä palvelu- ja tuotekehityksessä. Työsi Bitfactorilla edellyttää eri teknologioiden kehittymisen seuraamista sekä uusien teknologioiden ja rajapintojen kokeilemista.

Emme etsi pelkästään taitavaa analytiikkaosaajaa, vaan myös ihmistä, jolle on tärkeää omalta osaltaan rakentaa Bitfactorista päivä päivältä parempi työpaikka. Toivomme aktiivista otetta niin omaan työhön kuin myös työyhteisön kehittämiseen.

Joko vakuutimme sinut?

Tarjoamme sinulle paikan palkitussa kasvuyrityksessä, joka vie osaamisesi uudelle tasolle! Analytiikkatiimimme työskentelee Suomen suurimpien yhtiöiden kanssa, joten meillä monipuolinen ja kovatasoinen osaaminen pääsee oikeuksiinsa. Takaamme kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat ja innostavan työyhteisön, jossa panostetaan työntekijöiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin. Annamme sinulle hyvän mahdollisuuden kehittää sekä itseäsi että työyhteisöä, sillä meillä jokainen voi vaikuttaa omaan rooliinsa ja yrityksen suuntaan.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit, laita viestiä mahdollisimman pian osoitteeseen:

rekry(at)bitfactor.fi

Pinterest
Bitfactor Oy

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://bitfactor.fi/fi/tyopaikka/data-engineer/
Yhteydenotto: rekry(at)bitfactor.fi

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Bitfactor kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Big Data

Teknologia

Amazon Web Services
Azure
Java
Javascript
Python
Scala

Omat tagit

Data Engineering

Bitfactor Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Bitfactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Verkkokauppajätti Amazon tuli Pohjoismaihin - Ruotsin Amazon.se avautui
Pikaruokaketju Hesburger sijoittaa it-yritykseen - teknologian rooli ravintola-alalla kasvaa
Huomenna vietetään kansallista Salasanapäivää - live-hakkerointi näyttää, kuinka helppoa salasanan murtaminen on