Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Data Architect

RekryilmoitusBitfactorissa yhdistyvät designin, ohjelmistokehityksen ja data-analytiikan korkeatasoinen osaaminen. Olemme kasvaneet yhdeksi Suomen johtavista digialan osaajista. Suunnittelemme ja toteutamme digitaalisia palvelukokonaisuuksia niin Suomen suurimmille organisaatioille kuin kasvuyrityksillekin, joten meillä kovatasoinen osaaminen pääsee oikeuksiinsa. Yksi menestyksemme kulmakivistä on käyttäjälähtöinen, asiakkaidemme tarpeet huomioiva ajattelutapa kaikessa mitä teemme. Ratkaisemme asiakkaidemme haasteita yhdistämällä designin työskentelytapoja datasta saatavaan ymmärrykseen.

Mielestämme keskeiset päämäärämme – paras asiakaskokemus ja paras työpaikka – voivat toteutua vain yhtä aikaa. Toimintamme perustuu läpinäkyvään ja joustavaan yrityskulttuuriin, ei turhaan byrokratiaan tai nopeiden voittojen tavoitteluun. Itseohjautuva organisaatio sekä luottamus ja arvostus työntekijöitämme kohtaan ovat menestyksemme ydin. Näiden periaatteiden ohjaamana olemme kasvaneet muutaman ihmisen yrityksestä 150 ammattilaisen yhteisöksi.

Haemme Helsinkiin Data Architect -osaajaa

Tehtävänäsi on data- ja analytiikka-alustojen rakentaminen pilvipalveluihin. Bitfactorilla pääset tekemään teknologiavalintoja ja suunnittelemaan kokonaisia data-analytiikan arkkitehtuureja. Saat keskeisen rooliin mielenkiintoisissa analytiikkahankkeissa, joissa voit hyödyntää ja kehittää osaamistasi lähes rajattomasti. Avuksesi saat ammattitaitoisen ja osaavan analytiikkatiimimme, mikä mahdollistaa osaltaan nopean ammatillisen kehittymisen.

Odotamme sinulta

  • Kokemusta erityisesti pilvialustojen (AWS, Azure tai Google Cloud) hyödyntämisestä
  • Osaamista SQL-ohjelmoinnin ja strukturoimattoman datan hyödyntämisen saralla
  • Hadoop, Spark, R-työkalujen tuntemus sekä laaja ohjelmointiosaaminen auttavat tehtävässä

Asiakkaan tarpeen ja liiketoiminnan ymmärtäminen sekä kyky työskennellä osana monialaista tiimiä ovat työssä tärkeässä roolissa. Toivomme sinulta vankkaa osaamista big data -hankkeista, data analytiikasta ja pilviteknologioista sekä datan hyödyntämisestä palvelu- ja tuotekehityksessä.

Toivomme, että sinulla on jo vahvoja näyttöjä osaamisestasi ja kokemusta laajojen big data -alustaprojektien arkkitehtuurisuunnittelusta. Työsi Bitfactorilla edellyttää eri teknologioiden kehittymisen seuraamista sekä uusien teknologioiden ja rajapintojen kokeilemista.

Emme etsi pelkästään taitavaa analytiikkaosaajaa, vaan myös ihmistä, jolle on tärkeää omalta osaltaan rakentaa Bitfactorista päivä päivältä parempi työpaikka. Toivomme aktiivista otetta niin omaan työhön kuin myös työyhteisön kehittämiseen.

Joko vakuutimme sinut?

Tarjoamme sinulle paikan palkitussa kasvuyrityksessä, joka vie osaamisesi uudelle tasolle! Analytiikkatiimimme työskentelee Suomen suurimpien yhtiöiden kanssa, joten meillä monipuolinen ja kovatasoinen osaaminen pääsee oikeuksiinsa. Takaamme kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat ja innostavan työyhteisön, jossa panostetaan työntekijöiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin. Annamme sinulle hyvän mahdollisuuden kehittää sekä itseäsi että työyhteisöä, sillä meillä jokainen voi vaikuttaa omaan rooliinsa ja yrityksen suuntaan.

Meillä työskennellään pääasiassa asiakkaan tiloissa, mutta tämä määräytyy projektin mukaan. Perjantaisin vietämme yhdessä toimistopäivää, jotta saisimme enemmän kasvoaikaa Bitfactorilaisten kesken. Järjestämme myös paljon yhteistä toimintaa ja toimisto on vapaassa käytössä jokaiselle työntekijälle myös työajan ulkopuolella.

Jos kiinnostuit, laita viestiä mahdollisimman pian osoitteeseen:

rekry(at)bitfactor.fi

Pinterest
Loihde Factor Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://bitfactor.fi/fi/tyopaikka/data-architect/
Yhteydenotto: rekry(at)bitfactor.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Loihde Factor kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Big Data

Teknologia

Amazon Web Services
Azure

Omat tagit

Data Architect

Loihde Factor Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Loihde Factor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä