Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Engagement Specialist

post_image

RekryilmoitusTule kehittämään asiakkaidemme chatbot- ja help center -toteutuksia sekä muita automaatioratkaisuja Finnchatin automaatiotiimiin!

Haemme digitaalisesta vuorovaikutuksesta motivoituvaa, oppimishaluista osaajaa Finnchatin automaatioasiantuntijatiimiin. Automaatiotiimimme työskentelee vuorovaikutusteknologioiden sekä automaatioiden kehittämisen ja hyödyntämisen parissa. Olemme osa Finnchatin yli 40 henkistä digitaalisen asiakaspalvelun osaajajoukkoa.

Työssä keskeistä on ymmärtää digitaalisen vuorovaikutuksen merkitys ja mahdollisuudet tänä päivänä. Asiantuntijuus pohjaa asiakasodotusten ja palvelukysynnän ohjaamisen mahdollisuuksiin eri kanavissa, automaatioiden hyödyntämiseen eri tarpeissa ja tilanteissa, ymmärrykseen monikanavaisesta asiakaspalvelusta sekä sisällöistä digitaalisissa kanavissa.

Tehtävän tarkempi työnkuva määräytyy osaamisesi ja intohimosi mukaan, mutta sisältää ainakin alla mainittuja tehtäviä:

  • Digitaalisissa ympäristöissä toimivan palvelun vuorovaikutussuunnittelu (esim. sisältösuunnitelmat, käsikirjoitukset kuten bottiscriptit, sisällöntuotanto, kokonaisuuden toteuttaminen valittuun teknologiaan)
  • Digitaalisten vuorovaikutusteknologioiden käyttäminen, hyödyntäminen sekä kehittäminen (esim. Intercom, Landbot jne)
  • Itsepalvelusisältöjen kirjoittaminen sekä dataan perustuva kehittäminen (esim. Help Center -artikkelit, botit jne)
  • Sisällöntuotanto
  • Raportointi ja analysointi (esim. tehtyjen kehitystoimien vaikutuksien seuraaminen, johtopäätösten tekeminen ja muotoilu ymmärrettävään muotoon, raporttien automatisointi, raporttien jalostaminen)
  • Asiakasyhteydenpito (pystyt toimimaan asiakasrajapinnassa yhdessä asiakkuudenhoidon kanssa toimien oman alueesi asiantuntijana)

Arvostamme:

Sinun ei välttämättä tarvitse olla mainittujen teknologioiden valmis osaaja, mutta kokemus digitaalisten markkinointi- tai vuorovaikutusteknologioiden käytöstä on hyödyksi. Erityisesti toivomme, että sinulla on kertynyt hiukan kokemusta sisällöntuotannosta eri medioissa ja/tai kokemusta asiakkaiden palvelusta digitaalisissa kanavissa. Osaat luoda tekstiä asiakaslähtöisesti, ymmärtäen erilaisten äänensävyjen merkityksen kirjoitetussa muodossa.

Tärkeintä on, että innostut teknologioiden valjastamisesta laadukkaan ja oikea-aikaisen vuorovaikutuksen aikaansaamiseksi, sisällöntuotannosta, datalla johtamisesta sekä asiakasrajapinnassa toimimisesta.

Me taas vuorostamme tarjoamme:

Motivoituneen ja aidosti uutta tekevän tiimin, jonka kehittämiseen pääset etunenässä mukaan. Kasvuyrityksenä lupaamme oppivan ja muuttuvan organisaation sekä työnkuvan, jota pääset itse muotoilemaan osaamistasi tukevaan suuntaan. Tiimimme muodostaa uusia näkemyksiä asiakaspalvelun johtamisesta sekä teknologioiden kestävästä hyödyntämisestä, asiakaspalvelukentän modernisoinnista ja siitä, kuinka asiakaskokemusta käytännössä kehitetään vuorovaikutuksen automatisointia hyödyntäen.

Finnchat täyttää vuonna 2022 tasan kymmenen vuotta ja olemme asettaneet kasvuyrityksen tavoitteet seuraavalle kolmelle vuodelle. Pääset siis mukaan uuteen vaiheeseen, jossa luodaan uutta niin yrityksen sisällä kuin markkinassa.

Lue lisää ja jätä hakemus: https://finnchat.com/yritys/rekry/

Pinterest
Finnchat Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 28.12.2021 - 30.1.2022
Sijainti: Jyväskylä
Linkki: https://finnchat.com/yritys/rekry/
Yhteydenotto: hanna.liimatainen@finnchat.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Finnchat kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Viestintä

Omat tagit

asiakaspalvelu
Sisällöntuotanto
markkinoinnin automaatio

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä