Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Tuotamme B2B ja B2C verkkokaupoille ja –palveluille myynnillisiä live chat-palveluita. Yhdessä Finnchatin asiantuntevat verkkomyyjät, analytiikka ja tulosten raportointi parantavat asiakaskokemusta sekä tuovat verkkokaupoille lisää myyntiä 10-15%.

Finnchat Oy

Yritysesittely

Tuotamme B2B ja B2C verkkokaupoille, –palveluille sekä -sivuille myynnillisiä live chat-palveluita.

B2B-yritykset saavat palvelumme avulla merkittävästi enemmän liidejä verkkosivuiltaan kuin esimerkiksi pelkän yhteydenottolomakkeen kautta.

Yhdessä Finnchatin asiantuntevat verkkomyyjät, analytiikka ja tulosten raportointi parantavat asiakaskokemusta sekä tuovat verkkokaupoille lisää myyntiä 10-15%.

Live chat -palvelun tuottamat myyntieurot ovat mitattavissa ja todennettavissa. Tällöin sijoitukselle on helppo laskea tuotto. Tyypillisesti toimialasta riippuen asiakkaamme ovat saaneet yhdellä palveluihimme sijoitetulla eurolla 8€ myyntiä. Chat-myynnistä 60-80% ei olisi konvertoitunut verkossa ilman chat-palvelua. Keskustelijat myös ostavat euromääräisesti 35% enemmän kuin muut ostajat.
Työntekijöitä 65
Y-tunnus 2472559-1
Perustettu 2012
Www Kotisivut
Puh 0400169251
E-mail info@finnchat.com

Toimipaikat     Helsinki, Jyväskylä

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakaspalvelu, BI ja raportointi, Markkinointi, Myynti

Erikoisosaaminen: Big Data, Ketterät menetelmät, Pilvipalvelut / SaaS, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia: Google, Open source

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Kauppa, Media, Telekommunikaatio

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Toteutustyö

Omat tagit: Finnchat, chat, digitalisointi, Digitalisaatio, b2b-myynti, B2B-verkkokauppa, B2C-verkkokauppa, verkkokauppa, outsourcing, Konversio-optimointi, konversiotehokkuus, Verkkokaupan markkinointi, Verkkokaupan modernisointi, Verkkoliiketoiminta, verkkopalvelut, omnichannel, omnikanava, myynninedistäminen, kaupan digitaaliset ratkaisut, Live Chat, chat-myynti, konversio, chat-palvelu, myynnin kasvatus, konversion kehitys

Sosiaalisessa mediassa

Finnchat - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiMONSTERIN CHAT-ASIAKASPALVELUSTA APUA JA TUKEA REKRYTOINTIIN

"Olemme Monsterilla olleet erittäin tyytyväisiä chat-yhteistyöhön. Asiakkaiden on helppoa olla yhteydessä Monsteriin chatin kautta ja nopeat kysymykset saadaan hoidettua jo chatissa näppärästi. Asiakkailtamme olemme kuulleet chat-palvelusta vain kiitosta, sillä se parantaa heidän käyttökokemustaan sivustolla"

-- Elina Kallio

Näytä referenssi

ReferenssiLujahormi on saanut Finnchatin avulla lisäkauppaa, positiivisia asiakkaita ja hyviä asiakaskokemuksia

"Ville on ollut erityisen tyytyväinen siihen, että yhteistyön aloittamisen jälkeen Finnchatin palvelusta ei ole tarvinnut huolehtia, koska raportointi ja yhteydenpito on ollut niin ammattimaista. – Riittää kun maksamme laskut. Kyseessä on todella vaivaton palvelu. Yrityksemme on saanut Finnchatin kautta lisää kauppaa, positiivisia asiakkaita ja hyviä asiakaskokemuksia..."

-- Ville Hänninen

Näytä referenssi

ReferenssiVille Niemijärvi: “Finnchatin kautta saa tarvittavan tiedon ostopäätöksen tueksi”

"Villen oma kokemus Finnchatin palvelusta Prisman verkkokaupassa vahvisti käsitystä siitä, että Finnchat haluaa panostaa palveluun ja olla paras omalla alallaan. Erityisesti Ville nostaa esiin palvelun nopeat vastausajat. – Olennaisin ero muihin on vastausaika ja se, että kaikkiin kysymyksiin saa vastauksen. Vaikka Finnchatin kaverit eivät ole vähittäiskaupan eksperttejä, kaikki.."

-- Ville Niemijärvi

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Finnchat - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Finnchat - Referenssit

Finnchat - Bloggaukset

Finnchat - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Finnchat - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Finnchat - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Finnchat kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku