Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

eCommerce Specialist

post_image

RekryilmoitusWoolman etsii riveihinsä eCommerce Specialistia eli verkkokauppa-asiantuntijaa. Haluamme osaajan auttamaan asiakkaitamme verkkokaupan teknisten ratkaisujen suunnittelussa. 

Odotamme sinulta verkkokauppakokemusta: olet ollut itse verkkokauppias, toiminut verkkokauppa-alalla ohjelmistotoimittajan puolella tai teknisenä konsulttina. Olennaista on se, että olet kehittänyt verkkokauppaa ja ratkonut tilanteita teknisestä näkökulmasta.  

Ymmärrät verkkokaupan teknisenä ratkaisuna sekä sen tuomat mahdollisuudet ja rajoitteet. Sinulla on omakohtaista kokemusta verkkokaupan kehittämisestä sekä teknisestä että liiketoiminnallisesta näkökulmasta. Arvostamme liiketoimintaymmärrystä – tärkeää kuitenkin on, että sinulla on kokemusta verkkokauppateknologioista ja ymmärrät verkkokauppaa laaja-alaisesti. 

Pystyt suunnittelemaan ja määrittelemään verkkokaupparatkaisuja ja jäsentämään päätelmäsi muotoon, josta voidaan muodostaa selkokielinen ratkaisu asiakkaan tarpeeseen. Woolmanin eCommerce specialistina tulet työskentelemään tiiviisti asiakkaidemme kanssa, jotka ovat suomalaisia ja kansainvälisiä verkkokauppiaita. 

Lue lisää rekrysivustoltamme >>

Pinterest
Woolman Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 3.7.2019 - 31.8.2019
Tarkennettu
sijainti:
Jyväskylä, Helsinki, Tampere
Linkki: https://career.woolman.io/jobs/250498-ecommerce-specialist
Yhteydenotto: petteri.mustalahti@woolman.io

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Woolman kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS
Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Teknologia

Shopify

Omat tagit

B2B verkkokauppa
kansainvälinen verkkokauppa
Mobiiliverkkokauppa
kv-verkkokauppa
verkkokauppa
Verkkokaupan logistiikka
verkkokaupan ratkaisut
Verkkokaupan modernisointi
Verkkokaupan suunnittelu
B2C-verkkokauppa
NetSuite
Shopify
ecommerce

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä