Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

E-mobility System Engineer

RekryilmoitusOsana Ponsse-konsernia Epec on paikka, jossa voit kehittää osaamistasi

ja työskennellä johtavien konevalmistajien kanssa. Meillä saat näköalapaikan

huipputeknologian aallonharjalle, mahdollisuuden työskennellä globaalien asiakkaiden kanssa ja työympäristön, jossa arvostetaan huippuosaamista, jatkuvaa oppimista sekä työn ja yksityiselämän tasapainoa.

Haemme nyt uutta osaajaa E-mobility System Engineer -tehtävään. Tehtävä on vakituinen ja sijainnin suhteen joustava Epecin hyvien etätyömahdollisuuksien vuoksi. Edellytämme kuitenkin säännöllistä läsnäoloa jollakin toimipisteistämme; Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa tai Kuopio.

Mitä E-mobility System Engineerin työpäivään kuuluu?

Kehitämme tuotteita ja järjestelmiä hyötyajoneuvojen ja raskaiden liikkuvien työkoneiden sähköistykseen. Tässä työssä vastaat esimerkiksi ajovoimansiirtojärjestelmän sähkökäyttöjen ja HV-akkujen latausjärjestelmän suunnittelusta sekä sähköjärjestelmän integroinnista.

Osallistut järjestelmien mallipohjaiseen suunnitteluun ja verifiointiin tukemalla muita suunnittelijoita simulointimallien määrittelyssä, komponenttien mitoituksissa ja tuloksien analysoinnissa. Tehtäviin kuuluu myös testaussuunnitelmien laatiminen sekä osallistuminen järjestelmien testaukseen ja käyttöönottoon.

Miksi meille kannattaa hakea?

Työpäivien sisältö on varsin monipuolinen ja tätä työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden, toimittajien ja muiden suunnittelutiimien kanssa, joten pääset hyödyntämään vahvoja vuorovaikutus- ja tiimityötaitojasi. Saat itsenäisen vastuun laajoista teknisistä kokonaisuuksista ja osaavan tiimisi tueksesi. Työsuhteesi alussa järjestämme sinulle myös kiitosta saaneen, Epecin kattavan perehdytyksen niin työtehtäviin kuin yritykseen.

Epecillä pääset työskentelemään dynaamisessa ja innovatiivisessa työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa ammatillisesti ja laajentaa osaamistasi. Pidämme aidosti huolta ihmisistä; tarjoamme henkilöstölle kattavan työterveyshuollon ja tuemme virkistäytymistä mm. liikunta-, lounas- ja kulttuuriedulla.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on tehtävään soveltuva AMK- tai yliopistotutkinto. Hallitset vaativien tehoelektroniikka- ja sähköjärjestelmien suunnittelun ja sinulla on hyvää markkinatuntemusta näihin liittyvistä komponenteista ja toimittajista. Odotamme, että sinulta löytyy vähintään muutaman vuoden työkokemus sähkömoottorikäyttöjen ja sähköjärjestelmien suunnittelusta esimerkiksi NRMM-työkoneisiin, ajoneuvoihin, tai muun teollisuuden sovelluksiin liittyen.

Tehtävä edellyttää lisäksi jonkin verran mallipohjaisen suunnittelun menetelmien ja Matlab/Simulink -työkalujen tuntemusta. Ohjelmoinnin perusteiden hallinta C-kielellä tai CODESYS -ympäristössä on avuksi tehtävässä. Arvostamme myös koneiden sähkö- ja ohjausjärjestelmien toiminnalliseen turvallisuuteen liittyvää osaamista.

Tiimin ja muiden sidosryhmien kanssa pitäisi pystyä toimia niin suomeksi kuin englanniksi. Jos olet lisäksi valmis matkustamaan jonkin verran työn puolesta, taidat olla etsimämme henkilö!

Miten jatketaan? 

Jos sinulle jäi kysyttävää, tuleva esihenkilösi Arto Orava kertoo mielellään tehtävästä lisää puhelimessa (040 823 0256 ) tai sähköpostilla (arto.orava@epec.fi).

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Epecin urasivuston kautta viimeistään 1.10.2023. Ensimmäinen haastattelukierros tähän tehtävään pyritään järjestämään viikkojen 40-41 aikana.

  

Epec Oy on järjestelmätoimittaja, joka on erikoistunut edistyneisiin sähkö-/elektroniikkalaitteisiin mahdollistaen NRMM-työkoneiden ja hyötyajoneuvojen tehokkaan ja turvallisen käytön. Yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme ja innovoimme jatkuvasti kestäviä ja vastuullisia tulevaisuuden teknologiaratkaisuja. Epec toimii yhteistyössä johtavien kansainvälisten koneenvalmistajien kanssa ja kuuluu Ponsse-konserniin.

Pinterest
Epec Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 8.9.2023 - 1.10.2023
Sijainti: Kuopio, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa
Linkki: https://ura.epec.fi/jobs/3118972-e-mobility-system-engineer

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Epec kotisivut

Epec Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Epec kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä