Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Diplomityöntekijä

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Haemme Tampereelle

Diplomityöntekijää

tekemään lopputyönsä tutkasignaalien parissa.

Olet opinnoissasi keskittynyt esimerkiksi tieto- ja viestintätekniikkaan, elektroniikkaan tai tietokonenäköön. Sinulla on kiinnostusta droneihin tai lennokkeihin ja radiolähettimiin.

Kiinnostuksen kohteistasi tai osaamisestasi voi löytyä mm.

  • Drone- ja lennokkihyötykuorman suunnittelu, sisältäen mm.
  • Ohjelmallisesti toteutetut radiolähetin-vastaanottimet (Software Defined Radio, SDR)           
  • Mikro/minitietokoneet kuten esim. Raspberry PI + Linux

Eduksi katsotaan 

  • koneoppimisen alkeiden tuntemus
  • radiotekniikan tuntemus sekä Computer Vision -ymmärrys esim. valo- ja videokuva saralla.

Arvostamme rohkeaa, oma-aloitteista ja aktiivista työskentelyotetta sekä halua oppia uutta. Tässä tehtävässä pääset osaksi asiantuntevaa tiimiä, joka on tukenasi lopputyön aikana. Meillä Patriassa pääset tekemään sellaista, mitä muualla et pääse edes näkemään!

Kiinnostuitko?

Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja lähetä hakemuksesi pdf-muodossa Patrian nettisivuilla. Kerro hakemuskirjeessä omasta taustastasi ja kiinnostuksen kohteista. Hakuaika päättyy 26.3.2024, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja antaa rekrytoijamme Sari Rantanen puhelimitse +358 504071231 tai sähköpostitse ext-sari.rantanen@patriagroup.com

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Miksi Patria?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 12.3.2024 - 26.3.2024
Sijainti: Tampere
Linkki: https://laura.fi/avoimet-tyopaikat/patria/diplomityontekija/2766359/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä