Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digitaalisten ratkaisujen suunnittelija Suomen Partiolaisille

post_image

RekryilmoitusSuomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry on Suomen suurin nuorisojärjestö, johon kuuluu 65 000 partiolaista 750 partiolippukunnassa eri puolilla Suomea. Viestintä- ja yhteistyövälineitämme, kuten Office 365, käyttää säännöllisesti lähes 2 000 vapaaehtoistamme. Partion tietojärjestelmien ja digitaalisten palveluiden vuotuinen budjetti on yli puoli miljoonaa euroa. Haluamme kehittää partioharrastusta hyödyntämällä tietoa ja teknologioita aiempaa rohkeammin ja kokeilevammin.

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan ja kokoaikaiseen työsuhteeseen digitaalisten ratkaisujen suunnittelijaa.

Luot suunnittelijanamme edellytyksiä digitaalisuuden hyödyntämiseksi ja tiedolla johtamisen kehittämiseksi partiossa. Tieto ja myös teknologiat ovat sinulle tuttuja toiminnan kehittämisen välineitä. Osaat sanoittaa omia ja muiden ideoita projekteiksi. Viestintätaitosi ovat vahvat, minkä ansiosta osaat kehittää ihmisten osaamista ja tukea päätöksentekijöitä.

Suunnittelijan tavoitteet ja tehtävät

Osallistut ensimmäisenä kehittämistehtävänäsi partion monivuotisen tieto- ja teknologiasuunnitelman tekemiseen. Se on kartoitukseen ja konsultointiin perustuva konkreettinen työvälineesi seuraavina vuosina. Kehittämistehtävässä sinua auttaa erityisesti vapaaehtoisten asiantuntijoiden muodostama digi- ja muotoiluryhmämme. Partion nykyisten ja tulevien digikehitysprojektien ohjaaminen ja projektipäälliköiden tukeminen kuuluvat myös tehtäviisi.

Määrittelet suunnittelijanamme tietohallinnon periaatteitamme, dokumentoit käytäntöjämme sekä vastaat tieto- ja tietojärjestelmäkokonaisuudestamme tiimisi ja vapaaehtoistemme kanssa.

Olemme ulkoistaneet henkilöstömme IT-tukipalvelut, ja tietojärjestelmiemme ja digitaalisten palveluidemme ylläpidosta vastaavat alan asiantuntijayritykset. Tehtäväsi on huolehtia kehityksen suunnan varmistamiseksi hankintastrategiastamme, kumppanuuksien kehittämisestä ja Suomen Partiolaisten palvelu- ja sopimussalkusta esimiehesi kanssa. Tavoitteemme on, että partion palvelut ovat modernit ja kilpailukykyiset.

Lähimmät työparisi tiimissäsi ovat tiedonhallinnan, rekisteripalvelujen ja asiakaspalvelun ammattilaisia. Hallinto ja palvelut -tiimimme yhteinen kunnianhimoinen tavoite on tukea tietojohtamista partiossa luomalla uusia järjestelmäarkkitehtuuriimme sopivia digitaalisia ratkaisuja. Haluamme myös säästää kustannuksiamme parantamalla tietoarkkitehtuuriamme.

Tehtävän edellytykset

Soveltuva korkeakoulututkinto, työssä todistettu digi- ja tietohallinto-osaaminen sekä ennakkoluulottomat ideat järjestö- ja nuorisotyön digitaalisiksi ratkaisuiksi luovat parhaat edellytykset onnistua ajoittain haastavassa, mutta aina palkitsevassa kehittämistehtävässämme.

Odotamme, että järjestötoiminnan kehittäminen motivoi sinua. Sinun tulee tuntea tietojärjestelmien ja digitaalisten palveluiden perusteet ja ennen kaikkea mahdollisuudet hyvin. Taitavana suunnittelijana ymmärrät kokonaisuudet ja olet selkeä viestinnässäsi, myös kirjallisesti.

Olet saattanut olla mukana määrittelemässä eri asiakkaiden kokonaisarkkitehtuuria, suunnittelemassa tiekarttoja tai olet ehkä projektiammattilainen vastaten käyttöönotto- ja kehitysprojekteista omassa tai asiakkaasi organisaatiossa. Voit olla urapolkusi alussa etsimässä vastuullista kehittämistehtävää tai saatat kaivata mahdollisuutta käyttää laajaa osaamistasi monipuolisesti merkityksellisessä työssä lasten, nuorten aikuisten ja vapaaehtoisten kanssa Suomen suurimmassa nuorisojärjestössä.

Tehtävä ei edellytä aiempaa partiokokemusta tai partion tuntemusta. 

Hakuohjeet

Hallintopäällikkö Mikko Lehtonen keskustelee mielellään lisää tavoitteistasi ja osaamisestasi sekä Suomen Partiolaisista seuraavana mahdollisena työyhteisönäsi. Tarjoamme yhteiskunnallisesti vastuullisen tehtävän ja kannustavat työnteon ehdot. Sinulla on mahdollisuus osallistua työssäsi sertifiointiohjelmiin osaamisesi näyttämiseksi. Tuemme myös omaehtoista opiskelua työn ohessa. Työpaikka sijaitsee Helsingin Töölössä, Partio-asemalla.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi sähköpostitse mikko.lehtonen@partio.fi 27.11.2018 mennessä. Tapaamme hakijoita 3.-5.12.2018 välisenä aikana. Ilmoitamme valinnasta viimeistään joulukuun puolivälissä. Työsuhde alkaa 7.1.2019 tai sopimuksen mukaan.

Kannustamme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eritaustaisia ihmisiä. Suomen Partiolaiset ja Partioasema on esteetön työpaikka.

Mikko Lehtonen

hallintopäällikkö 

puh. (0)40 080 8947

mikko.lehtonen@partio.fi

Pinterest

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://www.partio.fi/suomen-partiolaiset/tietoa-meista/avoimet-tyopaikat/
Yhteydenotto: mikko.lehtonen@partio.fi

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä