Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digimyyjä – hyppää mukaan Suomen parhaaseen myyntitiimiin

post_image

RekryilmoitusHaluatko kehittyä myyntityön ammattilaiseksi Suomen parhaassa myyntiorganisaatiossa ja yrityksessä, joka on logistiikan digitalisoinnin suunnannäyttäjä?

Toimimme suomalaisten huippuyritysten ja organisaatioiden kanssa. Palvelulupauksenamme on puolittaa asiakkaidemme turha työ nerokkailla digitaalisilla ratkaisuilla ja tuottaa sitä kautta heille sujuvampi ja iloisempi arki sekä entistä tyytyväisemmät asiakkaat.

Juuri nyt rakennamme Suomen parasta myyntiorganisaatiota ja olemme jo pitkällä. Haemme parhaillaan kasvumme tueksi lisävahvistusta ja palkkaamme tiimiimme digimyyjän. Voit olla vielä opintojesi loppusuoralla tai jo jonkin aikaa esimerkiksi myynnin parissa työskennellyt ja sosiaalista mediaa luontevasti hyödyntävä tulevaisuuden lupaus.

Tehtävän kuvaus

Digimyyjän tehtävä on uusi, joten pääset osaltasi vaikuttamaan tehtävänkuvaan ja työpäiväsi muokkautumiseen. Olet myynnin lisäksi tiiviissä yhteistyössä myös markkinoinnin kanssa.

Digimyyjänä operoit myyntiputken alkupäässä ja innovoit yhdessä myynnin ja markkinoinnin kanssa kampanjoita, joilla inboundia tehostetaan. Reagoit ripeästi verkosta tuleviin yhteydenottoihin ja parannat liidien laatua sekä rikastat niitä myynnin käyttöön. Olet myös sähköisten asiakaskohtaamisten ensikontakti. Olet vahva tekijä laadukkaan asiakaskokemuksen rakentamisessa ja se onkin yksi digimyynnin tärkeimmistä tavoitteista.

Mitä me tarjoamme?

 • ensimmäisestä päivästä alkaen koko organisaation täyden tuen ja avun käyttöösi
 • modernin myynnin tekniikat ja toimintatavat
 • keinot ”digimyynnin mustan vyön” tavoittelemiseen
 • tukea omien unelmien tavoittelemisessa ja niiden täyttämisessä
 • hyvin johdetun ihmislähtöisen työkulttuurin
 • dynaamisen työilmapiirin, jossa on tekemisen meininki ja jossa viihdytään
 • mahtavat työkaverit ja keskinkertaiset jutut
 • viihtyisät toimitilat Vantaan Kaivokselassa

Entä Sinä – odotuksia Sinua kohtaan

Hakusessa tulevaisuuden myyntitähti - oletko Sinä tai tunnetko jonkun, joka täyttää useamman alla olevista kohdista?

 • aidosti kiinnostunut myynnistä
 • koulutustaustasi on vähintään amk
 • olet kiinnostunut logistiikka-alasta ja mahdollisesti omaat siitä jo hieman kokemusta
 • et pelkää luuriin tarttumista ja nautit asiakaspalvelusta
 • olet jo tutustunut Social selling -saloihin
 • käytät luontevasti SoMe-kanavia
 • olet tekijäasenteella varustettu ja itseohjautuva
 • keksit itse ratkaisuja tilanteen hoitamiseksi ja otat vastuuta asioiden selvittämisestä sekä hoidat työtehtävät loppuun
 • olet kiinnostunut itse vaikuttamaan ja kehittämään uutta digimyynnin tehtävää
 • olet vakuuttava esiintyjä

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä lyhyt videoesittely mahdollisimman pian, viimeistään pe 4.5.2018 klo 15 mennessä osoitteeseen markkinointi@finn-id.fi. Esittele videolla lyhyesti itsesi ja kerro mistä sinut on tehty sekä miten sinä lähtisit kasvattamaan myyntiämme digitaalisin keinoin. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa.

Lisätietoa avoinna olevasta tehtävästä saat myyntijohtaja Aapo Nurmi (09 3510 1443) tai brand manager Petra Vaisalo (09 3510 1312) pe 13.4.2018 klo 15-16, ti 17.4.2018 klo 10-11 ja pe 27.4.2018 klo 13-14. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Finn-ID Oy

Olemme Suomen Suomen johtavia toimijoita erityisesti RFID-pohjaisten ratkaisujen toteuttamisessa. Yhtiömme liikevaihto on noin yhdeksän miljoonaa euroa ja palveluksessamme työskentelee 50 alan innokasta ammattilaista. Olemme alan markkinajohtaja ja asiakastoteutuksiimme voit tutustua täällä. Seuraa meitä myös FaceBookissa, LinkedInissäTwitterissä tai Instagramissa. Uusimmat videot löydät täältä.

Pinterest
Finn-ID Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Vantaa
Tarkennettu
sijainti:
Vantaa Kaivoksela
Linkki: https://www.finn-id.fi/yritys/rekrytointi/digimyyja
Yhteydenotto: markkinointi@finn-id.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Finn-ID kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Myynti

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Omat tagit

digimyyjä

Finn-ID Oy :n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Finn-ID kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä