Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Devaajia Helsinkiin

post_image

RekryilmoitusMysteerio on kasvava helsinkiläinen ohjelmistotalo. Kasvettaisi vielä enemmän, jos sinä olisit meidän tiimissä! Kehittäjämme ovat mukana toteuttamassa asiakkaan hankkeita ja projekteja laidasta laitaan. Työt tehdään joko meidän toimistolla Pasilassa, asiakkaan tiloissa tai vaikka laiturin nokassa, ihan miten sovitaan tai asiakas meiltä vaatii. Tietysti välillä on myös mukava heittää ylävitoset naamatusten.

Haemme joukkoomme lisää fullstack -kehittäjiä. Jos haluat kehittyä jatkuvasti ja tehdä asioita viimeisimmillä teknologioilla, meillä on hommia!

Olis siistiä jos olisit tehnyt jotain näistä:

Web- ja/tai mobiilikehitys

Javascript (Node.js, React.js, Vue.js)

PHP ja/tai Laravel

Drupal, WordPress

Näistä saa plussaa:

DevOps, Linux

ElasticSearch

AWS / Azure

Hyvät refet aikaisemmista hommista

Mitä tarjoamme:

Samanlaisia ja yhtä mielenkiintoisia projekteja kuin kaikki muutkin. Työyhteisön, jossa tunnet kaikki etunimeltä ja työkaverit on varmasti ihan yhtä mukavia kuin muualla. Halutessasi mahdollisuuden vaikuttaa myös koko kioskin toimintaan (ei oo pakko, jos ei halua).

Ps. Meillä ei ole pallomerta, hattarakonetta eikä oluthanaa toimistolla. Toimistotalo on tosin kultaiselta kasarilta, eli alakerrasta löytyy sauna, uima-allas ja pieni kuntosali, joita saa käyttää työaikana.

Miten tästä eteenpäin?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus rekry@mysteerio.fi ja kerro mitä olet tehnyt, sekä mitä osaat. Emme halua täydellistä CV:tä vaan haluamme ensisijaisesti tavata!

Pinterest
Mysteerio Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 21.7.2020 - 14.8.2020
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Hyvät etämahdollosuudet.
Linkki: https://mysteerio.fi/tyopaikat/
Yhteydenotto: rekry@mysteerio.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Mysteerio kotisivut

Tagit

Teknologia

Laravel
Node.js
React
PHP
Drupal
WordPress

Omat tagit

Elasticsearch
vue

Mysteerio Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Mysteerio kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä