Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistokehittäjä

post_image

RekryilmoitusHaemme kasvavaan joukkoomme ohjelmistokehittäjiä työskentelemään monipuolisissa asiakas- ja tuotekehitysprojekteissa, joissa pääset kehittämään asiakkaidemme liiketoimintaa digitalisoivia ratkaisuja. Toteutamme mobiili- ja verkkoratkaisuja, käyttöliittymiä, integraatioita, tietoalustoja ja sovelluksia yksinkertaisista toimintosovelluksista räätälöityihin ratkaisuihin. Ohjelmistokehittäjänä työpäiväsi sisältävät muassa määrittelyä, koodausta, testausta sekä täysin uudenlaisten ratkaisujen visiointia yhdessä konsulttiemme ja asiakkaidemme kanssa.

Osaamisessamme yhdistyvät asiakasymmärrys sekä uusin teknologiaosaaminen ja palvelumuotoilun ammattitaito. Pyrimme vahvasti ketterään ohjelmistokehitykseen rakentaaksemme asiakkaillemme innovatiivisia palveluita ja ratkaisuja, jotka ovat laajennettavissa sekä joustavasti muokattavissa. Monipuolisten toimeksiantojemme myötä takaamme, että pääset jatkuvasti kehittymään ja oppimaan uutta. Tarjoamme myös mahdollisuuden osallistua säännöllisesti sinua kiinnostaville kursseille ja koulutuksiin.

Projekteissamme riittää vaihtelevuutta ja käyttämiämme teknologioitamme ovat esimerkiksi:

  • Front- ja Backend kehitys Reactilla (tai Vue/Angular/Aurelia) ja .NET -alustalla
  • C#, MSSQL, TypeScript, JavaScript, HTML5, CSS3
  • Azure Cloud- palvelut

Katsomme myös eduksi taidot seuraavista taidoista ja teknologioista

  • Kokemusta ratkaisujen rakentamisesta ketterän kehityksen -menetelmien mukaisesti
  • Tietokantaosaamista (SQL)
  • DevOps -ympäristön tuntemus
  • Ymmärrystä API -rajapinnoista

Voit olla taustaltasi jo kokeneempi konkari tai muutaman vuoden työkokemusta kerryttänyt oppimishaluinen pakkaus. Työhistoriaasi tärkeämpää meille on se, että omaat kiinnostusta asiakasprojekteissa työskentelyä kohtaan, halun kasvattaa osaamistasi sekä tahdot olla mukana kehittämässä työskentelytapojamme. Roolit ovat muokattavissa vahvuuksiesi ja kiinnostuksesi mukaan, joten kuulemme mielellämme, mikä sinut saa pysymään motivoituneena!

Miksi valita Fellowmind?

Meillä saat vastuun ja vapauden työskennellä itsenäisesti, mutta et jää ikinä yksin – sparrailu ja ajatusten jakaminen on osa työyhteisömme arkea. Tiimimme koostuu todellisista ammattilaisista, jotka taitavat myös työpäivää piristävän huumorin jalon taidon. Työyhteisömme on rento, innovatiivinen ja avulias.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osana vahvaa IT-alan ja konsultoinnin kasvutarinaa, jonka jatkomenestykseen ja kansainvälistymiseen pääset vaikuttamaan. Kasvumme varmistanut asiakaskuntamme on kestävällä pohjalla. Asiakkailtamme saamamme palautteet ja tunnustukset kertovat vakuuttavaa kieltä - teemme yrityksenä monia asioita oikein. Tämän vahvistaa myös korkea työtyytyväisyys, josta pidämme erityistä huolta.

Kattavat etumme:

Kiinnostaisiko käydä kuukausittain tunnin hieronnassa firman piikkiin taikka hankkia työsuhdepyörä? Meillä saat perinteisen lounasedun lisäksi käyttöösi Epassi Flexin (600 €/v), jonka voi käyttää haluamallasi tavalla harrastuksiin, kulttuuriin, hammaslääkäriin tai vaikka julkiseen liikenteeseen. Toimiston rahka/välipalakaapin antimet pelastavat, kun nälkä yllättää ja kuntosalijäsenyys on kaikille halukkaille otettu. Laaja työterveyssopimus kanssa sekä Auntie -palvelu tukee ihmisten hyvinvointia ja terveyttä. Opiskelemista ja itsensä kehittämistä tuetaan opiskelurahalla sekä Academy-konseptin kautta. Etuja siis piisaa ja valikoimaa kehitetään, hyvät ideat meillä on tapana toteuttaa.

Lisätietoja Fellowmindista ja tehtävästä antaa rekrytoijamme:

Riikka Ketola, 040 610 2627, riikka.ketola@fellowmind.fi

Arttu Töyry, 040 663 4043, arttu.toyry@fellowmind.fi

Pinterest
Fellowmind logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Espoo, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Oulu, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa
Tarkennettu
sijainti:
Joustava etätyömahdollisuus
Linkki: https://www.fellowmindcompany.com/fi-fi/ura/hae/ohjelmistokehittaja/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Fellowmind kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT

Teknologia

Azure
Microsoft
React
C#

Omat tagit

DevOps
API
sql

Fellowmind:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Fellowmind kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä