Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Controller

RekryilmoitusAs part of the Ponsse group, Epec is the place where you can enhance your skills and work with leading machine manufacturers. With us you get a pole position to state-of-the-art technologies, world-class customers, and a work environment that values excellence, continuous learning, and work-life balance.

 

Kasvumme johdosta ja tueksi haemme Epecille uuteen, vakituiseen tehtävään Controlleria. Epecillä pääset työskentelemään kehitysmyönteisessä ja viihtyisässä työympäristössä. Controllerin tehtävässä olet merkittävässä roolissa kehittämässä ja vahvistamassa Epecin johdon laskentaa. Tuet liiketoimintaa analysoimalla taloudellista tietoa ja rakentamalla toistuvia sekä ad-hoc -raportteja. Myös kustannuslaskenta ja projektien taloudellinen seuranta ovat olennainen osa tehtävääsi. Osallistut myös budjetointiin ja ennustamiseen. 

Vaadimme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. tradenomi tai KTM). Tehtävän hoito vaatii aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, erityisesti sisäisen raportoinnin ja laskennan kehittämisestä. Odotamme myös tietoteknistä osaamista ja nykyaikaisten ohjelmistojen hallintaa ja nopeaa omaksumista sekä suomen ja englannin kielen taitoa. Analyyttinen ja looginen ajattelukyky sekä syy-seuraussuhteiden ymmärtäminen on controllerin tehtävässä tarpeen. Menestyminen edellyttää myös hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, itsenäistä ja innostunutta työotetta sekä rohkeutta viedä asioita eteenpäin.

Työn sijaintipaikka on Seinäjoki tai Tampere ja siinä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaana Mattila (Finance Manager), puh. 040 823 0251

Hakuaika päättyy 22.8.2021

 

Epec Oy is a system supplier specializing in advanced electric / electronics for efficient, safe and connected NRMM non-road mobile machines and commercial vehicles. Being close to our customers is how we continuously co-create and innovate sustainable future technology solutions that make a difference. Epec works in cooperation with leading international machine manufacturers and belongs to the Ponsse Group.

Pinterest
Epec Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 11.8.2021 - 22.8.2021
Sijainti: Seinäjoki, Tampere
Linkki: https://ura.epec.fi//jobs/1290996-controller?utm_campaign=jobs-widget&utm_source=ura.epec.fi&utm_content=jobs&utm_medium=web
Yhteydenotto: jaana.mattila@epec.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Epec kotisivut

Epec Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Epec kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä