Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Code Bootcamp – Kouluttaudu koodariksi Turussa

post_image

RekryilmoitusCode Bootcamp – Kouluttaudu koodariksi Turussa

Kiinnostaako ohjelmistokehitys ja koodaaminen? Kehittyykö sinusta tulevaisuuden full-stack devaaja, UX- designer tai sovellusasiantuntija? Tässä ammatissa työt etsivät sinua!

Aloittelija tai konkari – Aiempi kokemus alasta ei ole välttämätöntä

Code Bootcamp on 30 työpäivän mittainen ohjelmistokehityksen intensiivikoulutus (5.9.-16.10.2019), mikä järjestetään jo kolmatta kertaa! Ohjelman tavoitteena on löytää ja kouluttaa uusia kykyjä ohjelmistokehityksen maailmaan. Aiempi työkokemus alalta ei ole välttämätöntä. Riittää, kun sinulla on oikea asenne sekä tarvittava perusosaaminen harrastuneisuuden tai opintojen kautta.

Koulutuksen aikana opit ohjelmoinnin perusteita ja toteutat oman demosi aina julkaisuun asti. Bootcamp ei sisällä yritystyöskentelyä, vaan voit keskittyä oppimiseen asiantuntijakouluttajan ja motivoituneen ryhmän tuella. Koulutuksen aikana saat valmiudet lähteä soveltamaan oppimaasi käytäntöön ja laajentamaan osaamistasi.

Koulutus järjestetään Turussa lähiopetuksena ja koulutukseen sisältyy myös etäpäiviä demon rakentamiseen. Koulutuksesta vastaa Intertechno Training Oy, joka on kouluttanut jo lukuisia Code Bootcamp -toteutuksia eri puolilla Suomea.

Lue lisää Code Bootcampistä

Code Bootcampistä perusvalmiudet kehittyä koodariksi

Varsinais-Suomessa on runsaasti teknologia-alan yrityksiä, joita yhdistää pula ohjelmistokehittäjistä. Bootcampin jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet päästä mukaan lokakuun lopulla alkavaan 6 kuukauden mittaiseen Code Academy – rekrytoivaan koulutusohjelmaan, jossa uusia taitoja pääsee heti soveltamaan käytännön työtehtävissä. Code Academyn tarkoituksena on kehittää ammatillista osaamistasi sinulle sopivassa yrityksessä ja ansaita koulutusohjelman jälkeen vakituinen työsuhde yhteistyöyrityksessä.

Code Academyn kautta rekrytoivat yritykset haluavat työllistää motivoituneita, sitoutuneita ja oppimisesta innostuvia hakijoita – Code Bootcamp on oiva keino näyttää kehittymiskykyä konkreettisesti ja lunastaa työpaikka itsellesi!

Tervetuloa myös hakijainfoon kuulemaan lisää tiistaina 20.8. klo 14-16 Virastotalon auditoriossa osoitteessa: Itsenäisyydenaukio 2, Turku.

Hae nyt mukaan ja varmista työllisyys loppuelämäksi!

Voit hakea ohjelmaan, mikäli olet työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai mikäli työsuhteesi tai opintosi ovat päättymässä. Ohjelma järjestetään 5.9.-16.10 välisenä aikana, jolloin se vaatii sinulta kokoaikaista sitoutumista.

Haethan heti, tai viimeistään 28.8. Hakuprosessit käynnistyvät jo hakuaikana.

Valituksi tuleminen edellyttää kahden hakemuksen täyttämistä:

1. Sähköinen hakemus osoitteessa www.te-palvelut.fi/koulutushaku koulutusnumerolla 687568. Lisätietoja hakemisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat TE-palveluiden Koulutusneuvonnasta puh. 0295 020 702.

2. Osaamisprofiili Sarasen järjestelmässä tämän linkin kautta. Valinnat ohjelmaan tehdään tämän hakemuksen perusteella, joten annathan osaamisesi ja motivaatiosi näkyä hakemuksessasi!

Code Bootcamp -koulutusohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Saranen Consulting Oy tiiviissä yhteistyössä Varsinais-Suomen ELY-keskuksen ja TE-Palvelujen kanssa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 6.8.2019 - 28.8.2019
Sijainti: Turku
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/saranen-consulting-oy/code-bootcamp-kouluttaudu-koodariksi-turussa/660694/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä