Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Cloud Specialist/Architect

post_image

RekryilmoitusEtsimme Cloud Specialistia/arkkitehtiä, jolta löytyy intoa ja halua työskennellä menestyvässä ja kansainvälisessä työyhteisössä. Etsimällämme henkilöllä on jo erinomainen osaaminen eri pilviympäristöistä ja –teknologioista (Azure, AWS tai Google Cloud), ja tunnet edelleen paloa kehittyä monipuoliseksi osaajaksi.

Tehtävässä toimitaan valtiohallinnon asiakkuuksissa laaja-alaisesti pilveen liittyvissä tehtävissä, kuten pilvistrategian luominen, myynti, pilvitransformaation toteuttaminen ja pilven nykykäytön kehittäminen. Työtä teemme ketterissä tiimeissä CGI:n tai asiakkaan tiloissa.

Tarjoamme sinulle:

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme ja yhteiskunnallemme

• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Menesty kanssamme

Menestyäksesi kanssamme sinulta tulisi löytyä syvällistä osaamista ja kokemusta vähintään yhdestä pilviympäristöstä (Azure, AWS tai Google Cloud), ymmärrystä pilvitransformaatioista sekä hyvä kirjallinen ja suullinen suomen- sekä englanninkielen taito.

Lisäksi arvostamme kokemusta Cloud Native -ohjelmoinnista, koneoppimisen työkaluista sekä myynnistä.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested". Lisätietoja roolista saat tiimiä vetävältä Terhi Sirviöltä (040-8018210) arkipäivisin klo 8.00 - 16.00 välillä.

Viimeinen hakupäivä on 15.11.2020. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Tehtävään tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Pinterest
CGI Suomi Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 4.11.2020 - 15.11.2020
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://www.cgi.fi/fi/careers-search/J1020-0274/cloud-specialist-cloud-architect

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii CGI Suomi kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Amazon Web Services
Azure

CGI Suomi Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin CGI Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä