Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Cloud Developer

post_image

RekryilmoitusEtsimme paikkatietoyksikköön kokenutta Cloud Developeria. Rakennat pääosin Helsingissä toimivan tiimisi kanssa tulevaisuuden digitaalista yhteiskuntaa. Yksikkömme vastuuasiakkuuksia ovat esimerkiksi Metsäkeskus, Suomen Ympäristökeskus (SYKE), Maanmittauslaitos ja Ympäristöministeriö. Lisäksi toteutamme paikkatietointensiivisiä ratkaisuja esim. liikenne- ja tietoliikennealan toimijoille. Palveluita kehitetään ketterästi yhdessä asiakkaan ja oman tiimin asiantuntijoiden kanssa.

Asiakkaidemme siirtäessä palveluitaan pilvialustoille haluamme olla tukena tässä siirtymässä entistä paremmin ja siksi haemmekin joukkoomme kokenutta pilvikehittäjää. Tehtävänäsi on yhdessä tiimin kanssa kehittää DevOps/NoOps-kyvykkyyksiä ja tuottaa tehokkaita pilvisovelluksia asiakkaille.

Toimit toteutusprojekteissa ja ylläpitoprojekteissa sovelluskehittäjän roolissa. Tavoitteenasi on suunnitella ja toteuttaa moderneja asiakaslähtöisiä sovelluksia pilviympäristössä. Saman aikaisesti toivomme, että voit toimia teknisenä tiennäyttäjänä uransa alkuvaiheessa oleville ja vähemmän pilvikokemusta omaaville kehittäjille. Asiakkaidemme tietojärjestelmien toimivuus on yhteiskuntamme kannalta kriittistä ja luonteeltaan hyvin tietointensiivistä. Sinulla on hyvä ymmärrys erilaisten pilviratkaisujen eduista ja osaat suunnitella ja toteuttaa asiakkaan tarpeita parhaiten tukevia ratkaisuja.

Tehtävän sijaintipaikka on Helsinki/Tampere.

Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.

• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Onnistu kanssamme

Pärjäät roolissa kun sinulta löytyy vahvaa osaamista ja käytännön työkokemusta sovellusten toteutuksista pilviympäristössä. Osaat hyödyntää pilven kehittämismahdollisuuksia monipuolisesti – oli sitten kyseessä kontit, serverless-sovellukset tai mikropalvelut. Sinulta löytyy hyvä osaaminen sovelluskehittämisestä – kiinnostavia teknologioita ovat esim. .NET, Node.js, Python tai Java. Lisäsi sovelluskehityksen perustyökalut kuten Git ja Azure DevOps ovat sinulle tuttuja. Eduksi katsotaan, jos sinulla on kokemusta myös tiedonhallinnasta laajemminkin – erityisesti paikkatiedon erityispiirteiden tuntemisesta on hyötyä. Edellytämme sujuvaa suomen taitoa ja vähintään kohtuullista englannin kielen taitoa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiä vetävä Hannu Kämäri: +358 44 535 2830

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Viimeinen hakupäivä on 20.12.2020. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Pinterest
CGI Suomi Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 25.11.2020 - 20.12.2020
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Helsinki; Tampere
Linkki: https://bit.ly/2HzaNB4

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii CGI Suomi kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Amazon Web Services
Azure
Node.js
Java
Javascript
Python

CGI Suomi Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin CGI Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä