Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Cloud Architect

post_image

RekryilmoitusHaemme nyt kokenutta pilviarkkitehtia suunnittelemaan ja kehittämään tulevaisuuden älykaupunkeja. Kuntalaisten ja kaupunkilaisten elämää parantavissa Smart City -hankkeissa pääset hyödyntämään ja syventämään ammattitaitoasi.

Asiakkaidemme siirtäessä palveluitaan pilvialustoille haluamme pystyä palvelemaan heitä siirtymässä entistä paremmin. Tehtävänäsi on tukea asiakkaitamme pilvistrategioiden luomisessa ja käytännön arkkitehtuurien suunnittelussa. Vauhditat omalla osaamisellasi myös oman yksikkösi sovellustuotannon siirtymistä ja siitä saatavien hyötyjen realisoitumista.

Eteenpäin draivaavassa työympäristössä arkeesi kuuluvat muun muassa älykkään liikenteen ja kiertotalouden kehittäminen sekä yhteiskunnan vihreä siirtymä ja tiedolla johtaminen. Työkalupakkiisi kuuluvat PaaS/Serverless -palvelut kuten App services, PaaS tietokannat, Azure functions ja Logic Apps sekä React, Angular ja Vue.

Tässä yhteisössä et jää yksin. Ympärilläsi on ketterä tiimi, jonka kanssa kehitätte uusia palvelukonsepteja ja sparraatte toisianne jatkuvasti uuden oppimiseen!

Töitä voit tehdä Helsingin, Lahden, Turun, Tampereen, Oulun, Joensuun ja Jyväskylän toimipisteiltämme.

Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Kuntatoimialalla pääset tekemään suomalaisten arjesta entistä sujuvampaa

• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia

• Joustavat työajat ja hyvät etätyömahdollisuudet

• Hyvät työsuhde-edut ja työterveyspalvelut

• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit

Onnistu kanssamme

Pärjäät roolissa kun sinulta löytyy vahvaa osaamista ja käytännön työkokemusta ratkaisujen suunnittelusta ja järjestelmäkehityksestä pilviympäristöissä. Pilvisertifikaatit ovat selkeä etu, mutta tarvittaessa niitä voi suorittaa myös työn ohessa.

Sinulla on ammattimainen ote työhösi sekä halua kehittää omaa osaamistasi. Odotamme sinulta hyviä ongelmanratkaisutaitoja, ja sujuvia vuorovaikutustaitoja niin suomeksi kuin englanniksikin; tehtävässä on paljon yhteistyötä asiakkaiden ja oman yksikön kehittäjien kanssa. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa ja vähintään kohtuullista englannin kielen taitoa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja ura-askel eteenpäin. Itsellesi askel on pieni, mutta Suomalaiselle yhteiskunnalle loikkana suuri.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja roolista saat tiimiä vetävältä Tomi Kangasniemeltä: 040 846 8846

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa http://www.cgi.fi/rekrytointi.

Viimeinen hakupäivä on 10.1.2021. Rekrytoinnissa tullaan etenemään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän jätä hakemista viime tinkaan!

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Pinterest
CGI Suomi Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 10.12.2020 - 10.1.2021
Sijainti: Helsinki, Joensuu, Jyväskylä, Lahti, Oulu, Tampere, Turku
Linkki: https://bit.ly/37QmGLZ

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii CGI Suomi kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Azure

CGI Suomi Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin CGI Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä