Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

C++ kehittäjä / Operations, Tampere tai Halli

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. 

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta patriagroup.com

Operations-yksikkö vastaa tuotannosta ja toimitusketjusta. Operations koostuu neljästä tuotantolinjasta: Airframe and Structures / Engine, Components and Training / Land / Systems & Integration.

Haemme nyt Tampereelle / Jämsän Halliin 

C++-KEHITTÄJÄÄ 

ilmailujärjestelmien kehitykseen!

Tarjolla on mielenkiintoisia ja innostavia tehtäviä ohjelmoinnin ja tietokantojen parissa yhteistyössä muun projektiorganisaation kanssa. Tehtäväkenttä on laaja, joten työnkuvasi voidaan räätälöidä kiinnostuksesi ja osaamisesi perusteella.

Patrialla pääset osaksi ilmailun datan tallennus- ja analysointijärjestelmiä kehittävää tiimiä. Kehityksen keskeisessä roolissa ovat lentokoneiden tehtäväntuki ja -ohjelmistonkehitys Windows-käyttöjärjestelmille. Takaamme, että projektit ovat mielenkiintoisia ja Suomessa uniikkeja. Tarjoamme sinulle kehitystiimin tuen, mutta annamme samalla sinulle myös vastuuta ja vapautta tehdä työsi itsenäisesti. 

Etsimme tiimiimme ennen kaikkea kehityshaluista tekijää, jolla olisi kokemusta C++-kehityksestä Windows ympäristöön vähintään muutaman vuoden ajalta. Eduksi katsotaan osaaminen tietoverkoista (sovellusrajapinnat ja verkon suunnittelu), tietokannoista (esim. Access, Oracle) sekä sulautetuista järjestelmistä. 

Meillä projektit ovat pitkiä ja niitä tehdään tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa, joten tulevaisuudennäkymät ovat vakaat. Rooli ja työnkuva projekteissa muotoutuvat osaamisesi ja kokemuksesi pohjalta. Uransa alkupäässä oleville tarjoamme hyvän perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen. Jo enemmän osaamista kartuttaneille pystymme myös tarjoamaan kiinnostavia työtehtäviä, niin sovelluskehityksen kuin järjestelmäarkkitehtuurinkin puolelta. Kaikissa rooleissa pääset kuitenkin osalliseksi sovelluskehityksen eri vaiheisiin määrittelystä testaukseen.

Lisätietoja antaa Matti Similä, Manager, Mission Support & Training Systems, p. 040 869 3443 tai etunimi.sukunimi@patriagroup.com.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään henkilöturvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 27.2.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

MIKSI PATRIA?

Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 7.2.2022 - 27.2.2022
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/c-kehittaja-operations-tampere-tai-halli/1419461/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Oracle
C++

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä