Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

BI-konsultteja ja raportointiasiantuntijoita

post_image

RekryilmoitusBI-konsultteja ja raportointiasiantuntijoita

 

Oletko etsimämme BI-konsultti, Analyst tai Raportointiasiantuntija? Haaveiletko työstä, jossa voit kehittää liiketoimintaa, toimia asiakasrajapinnassa, perehtyä koneoppimisen maailmaan tai tuottaa lisäarvoa data-analytiikan keinoin? Nyt sinulla on mahdollisuus kouluttautua datan ja analytiikan asiantuntijaksi ja rakentaa urasi alalle, jossa on kysyntää uusille osaajille enemmän kuin koskaan. DigiExpert Data & Analytics -koulutusohjelman kautta CGI Advanced Analytics, Dain Studios, D2 Solutions, Alessa, Thermo Fisher Scientific, Digia sekä useat muut yritykset etsivät kaltaistasi tulevaa data-analytiikan tähteä.

Kasva halutuksi analytiikan osaajaksi ja löydä uusi työ

Rekrytoivat yritykset etsivät ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä kiinnostuneita uusia tekijöitä. Voit olla vastavalmistunut tai jo kokeneempi asiantuntija – tärkeintä on into ja palo kasvaa data-analytiikan asiantuntijatehtäviin.

Koulutusohjelman kautta uusi tehtäväsi voi olla esimerkiksi BI-konsultti, Business Analyst, Data Scientist, Data Engineer, BI Developer, Manufacturing Engineer, Tietokanta-asiantuntija, Raportointiasiantuntija, Alteryx-konsultti, Master Data -asiantuntija tai Data Analyst.

Olet etsimämme henkilö, jos tunnistat itsesi joistakin näistä:

  • Sinulla on palava halu ja motivaatio kehittää omaa osaamistasi ja kasvaa datan ja analytiikan asiantuntijaksi – tämä on kaikista tärkein kriteeri.
  • Olet korkeakoulutettu, ja tutkintosi keskittyi esimerkiksi laskentatoimeen, rahoitukseen, tilastotieteisiin, tietojenkäsittelyyn, markkinointiin tai insinöörialoille
  • Asiakasrajapinta ja sidosryhmät kiinnostavat sinua ja näet itsesi tulevaisuudessa konsultin roolissa
  • Liiketoiminnan kehittäminen, prosessikehitys ja projektit innostavat sinua
  • Sinulla on kokemusta tietovarastoista, raportoinnista, ERP-järjestelmistä, taloushallinnon prosesseista tai myynnistä, ja haluat ottaa uuden askeleen urallasi
  • Data-analytiikan ratkaisut ja teknologiat kuten R, Python, SQL, relaatiotietokannat, Tableu, Qlikview, Power BI, ETL, koneoppiminen, tekoäly, Azure, AWS tai Google Cloud herättävät sinussa innostusta ja saatat joitain tuntea jo tarkemminkin
  • Olet matemaattisesti lahjakas ja logiikka sekä ongelmanratkaisu ovat vahvuuksiasi 

Rekrytoiva koulutusohjelma mahdollistaa sinulle uraloikan tai kasvun kysyttyihin datan ja analytiikan tehtävien pariin. Lue lisää DigiExpert-ohjelmasta ja kokemuksia aikaisemmista data-analytiikan ohjelmistamme.

Kiinnostuitko? Hae heti!

DigiExpert Data & Analytics -koulutusohjelma on työvoimakoulutusta ja se on suunniteltu sinulle, joka olet työtön, työttömyysuhan alainen tai määräaikainen työsuhteesi on päättymässä.

Etenet hakuprosessissa, kun olet jättänyt hakulomakkeen TE-toimistoon ja rekrytointiprofiilin Saraselle:

1. Täytä työhallinnon hakulomake: www.te-palvelut.fi/koulutushaku

Löydät DigiExpert rekrytoivan koulutusohjelman koulutusnumerolla 685723.

(Jos olet aiemmin jo hakenut DigiExpert-koulutukseen, ei sinun tarvitse jättää hakemustasi uudelleen. Tällöin riittää rekrytointiprofiilisi täyttäminen Saraselle.)

2. Täytä Sarasen rekrytointiprofiili. Tämä profiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin – kerro siinä osaamisestasi ja toiveistasi tulevien työtehtävien suhteen. 

Ensimmäinen hakujakso päättyy 17.11.2019. TE-toimiston hakemus ja Sarasen rekrytointiprofiili kannattaa tehdä pikaisesti, sillä esivalinta- ja hakuprosessi on jo käynnissä!

Lisätietoja ohjelmasta »

Lisätietoja saat ohjelman yhteyshenkilöltä Helmi Kunnakselta. Helmin tavoitat parhaiten puhelimitse tiistaisin klo 8.30–9.30 ja torstaisin klo 13.00–14.00 p. 040 585 7993, tai sähköpostitse helmi.kunnas@saranen.fi.

F.E.C. (Further Educated with Companies) -koulutusohjelma

Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssä oppiminen ja laadukas koulutus. Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön, työttömyysuhanalainen tai määräaikainen työsuhteesi on päättymässä. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus, ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä saada kulukorvausta.

Hakusanoja: BI-konsultti, konsultti, data-analytiikka, data analyst, data engineer, data scientist, tietokanta, visualisointi, raportointi, markkinointi, taloushallinto, business

Saranen Consulting

Saranen Consulting Oy

Saranen Consulting on Suomen johtava rekrytointikoulutus- ja urapalveluyritys. Autamme yrityksiä kasvamaan ja ihmisiä uusiin työpaikkoihin. Loimme viime vuonna yhdessä asiakkaidemme kanssa 600 uutta työpaikkaa ja valmensimme uusille urille yli 3000 asiantuntijaa. Lue lisää toiminnastamme osoitteessa: www.saranen.fi

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 1.11.2019 - 17.11.2019
Sijainti: Espoo
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/saranen-consulting-oy/bi-konsultteja-ja-raportointiasiantuntijoita/720828/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä