Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

BI-kehittäjä

post_image

RekryilmoitusHaemme BI -kehittäjää kansainväliseen taloushallintotiimiin vastuulliseen ja tärkeään rooliin tiedontuottajana sekä taloushallinnon että eri liiketoimintojen tarpeisiin.

Pääasialliset tehtävät:

Vastaat raportointijärjestelmän (Qlik Sense Cloud) toimivuudesta ja käytettävyydestä. Määrittelet liiketoimintojen vetäjien kanssa heidän tietotarpeitaan, ja toteutat tarvittavia raportteja ja mittareita järjestelmään. Lisäksi tuet ja koulutat käyttäjiä. Sinulla on taitoa visualisoida dataa ja tehdä selkeitä ja helposti käytettäviä raportointisovelluksia ja mittareita eri seurantatarpeisiin. Tuet pääosin Suomen organisaatiota, mutta toimit myös osana kansainvälistä data- ja analytiikkatiimiä ja pääset mukaan kansainvälisisiin kehitysprojekteihin.

Menestyt tehtävässä:

Sinulla on tekniset taidot mallintaa lähdejärjestelmien data loogisiksi tietomalleiksi tietovarastoon, viedä tiedot raportointijärjestelmään (Qlik) ja tehdä selkeitä raportointisovelluksia eri seurantatarpeisiin. Käsittelet sujuvasti dataa tietovarastossa ja raportointivälineissä, varmistat tietojen oikeellisuuden ja haluat ymmärtää dataa ja seurattavia asioita. Sinulla on aktiivinen, oma-aloitteinen ja järjestelmällinen ote työn tekemiseen. Kommunikoit sujuvasti myös englanniksi, olet aktiivisesti yhteydessä eri maiden kollegoihin ja teet yhteistyötä. Sinulla on soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus ja vähintään jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä. Ennen kaikkea teet töitä hyvällä asenteella ja sinulla on halua ja kykyä oppia ja kehittyä nopeasti. Innostut kasvavan yrityksen jatkuvasti lisääntyvistä tarpeista tiedon hyödyntämiselle.

Tarjoamme:

Työskentelet osana kansainvälistä taloushallinnon tiimiä, jossa sinulla on vastuullinen ja tärkeä rooli tiedontuottajana sekä yrityksen taloushallintoon että eri liiketoimintoihin. Saat kollegoiltasi sekä teknistä että liiketoimintaymmärrykseen liittyvää tukea. Sinulla on paljon mahdollisuuksia kehittää itseäsi. Voit syventää osaamistasi jatkossa esimerkiksi datan ja liiketoiminnan analysointiin, koko yrityksen tietovarastoarkkitehtuurin kehittämiseen tai koneoppimisen ja tekoälyn hyödyntämiseen. Pääset myös kehittämään raportointia eri maissa ja luomaan yhteisiä käytäntöjä. Olet osa yhteisöllistä, avointa ja hauskalla huumorilla höystettyä yrityskulttuuria. Pääset nauttimaan kattavista henkilöstöeduistamme ja olet lämpimästi tervetullut henkilöstöaktiviteetteihin ja -tapahtumiin!

Työsuhteen tiedot

Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työaikasi on 37,5 h/vko ja sinulla on liukuva työaika. Voit työskennellä Kuopion toimipisteellä tai etänä.

Kiinnostuitko?

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä, joten jätäthän hakemuksen ja CV:n ajoissa, kuitenkin viimeistään 3.3.2022. Lisätietoja voi tiedustella torstaisin klo 14–15 välillä Business Controller Niko Pylkkäseltä, puh. 050 444 6746. Ilmoitamme kaikille hakijoille, kun rekrytointiprosessi on saatu kokonaisuudessaan päätökseen. Tarkistamme valitun henkilön luottotiedot. 

 

Työsuhde-edut

  • ePassi-lounasetu
  • Kattava työterveys
  • Henkilöstötapahtumat
  • Huikeat työkaverit
  • Taukovirvokkeet
  • Henkilöstöliikuntaa
  • Työkykyvakuutus
  • Vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • Pysäköintimahdollisuus

Ropo Capital

Ropo on kasvava ja kansainvälistyvä organisaatio, jossa keskitytään laskun elinkaaripalveluiden tarjoamiseen ja kehittämiseen yhdessä asiakkaiden kanssa omaa teknologiaa hyödyntäen.

Meillä työskentelee yhteensä lähes 400 liiketalouden ja teknologian ammattilaista Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita palveluita niin Suomessa kuin muissakin Pohjoismaissa.

Työyhteisömme koostuu tulosorientoituneista, määrätietoisista ja aktiivisista osaajista. Olemme motivoituneita ja työn ilo on meille tärkeää. Meidän mielestämme yksi parhaista asioista työyhteisössämme on positiivinen, rento ja kannustava ilmapiirimme. 

Pinterest
Ropo logo

Tietoja

Hakuaika: 17.2.2022 - 3.3.2022
Sijainti: Kuopio
Tarkennettu
sijainti:
Etätyömahdollisuus
Linkki: https://ats.talentadore.com/apply/bi-kehittaja/mBd7KZ

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Ropo kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Toimialakokemus

IT

Omat tagit

Qlik Sense

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä