Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

BI-asiantuntija

post_image
Rekryilmoitus

KIINNOSTAAKO TYÖSKENTELY KIINNOSTAVIEN ASIAKASHANKKEIDEN PARISSA? 

Aureolis perustettiin 18 vuotta sitten palvelemaan visiota Suomen parhaista finanssisektorille suunnatuista koodauspalveluista. Siitä lähtien olemme kasvaneet tuloksellisesti joka vuosi sekä tuoneet markkinoille uudenlaisia tiedolla johtamisen palveluita.

Aureolis palvelee yrityksiä monilla eri toimialoilla liiketoimintatiedon hyödyntämisessä ja työllistää yli 150 BI-asiantuntijaa kolmessa eri toimipisteessä.

Visiomme on matkan varrella muuttunut alkuperäisestä: nyt haluamme olla edelläkävijöitä liiketoimintatiedon hyödyntämisessä ja tiedolla johtamisessa. Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen BI-asiantuntijoita, jotka ovat valmiita kasvamaan kanssamme kohti tätä tavoitetta.

Valinnassa painotamme seuraavia osa-alueita:

  • Ymmärrys ja kokemus tietovarastoinnista ja BI-arkkitehtuurista ja/tai tiedon visualisoinnista sekä raportoinnista
  • Kokemus joistakin BI-järjestelmäprojektien osa-alueista (esim. määrittely, suunnittelu, toteutus, testaus, käyttöönotto ja ylläpito)
  • Osaaminen ja kokemus jo(i)stakin BI-alueen teknologioista (Esim. SAS, QlikView, Qlik Sense, Tableau, Microsoft (SQL Server ja PowerBI))

Mitä BI-asiantuntija tekee?

Aureoliksen BI-asiantuntijana työskentelet asiakkuustiimissä ja autat asiakkaitamme hyödyntämään liiketoimintatietoa. Vastuullasi on tietovarasto- tai raportointiratkaisujen määrittelyä, suunnittelua ja toteutusta eri teknologiavälinein sekä osaamisestasi ja kiinnostuksestasi riippuen myös muita tehtäviä.

BI-asiantuntijana tunnistat myös asiakkaan kehitystarpeita ja autat meitä kehittämään palvelujamme. Onnistumisesi varmistamme koulutuksella sekä asiakastiimisi ja asiantuntijakollegojesi tuella.

Esimerkkejä asiakashankkeistamme voit katsoa täällä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Uskomme, että henkilöstön hyvinvointi on avain hyvään asiakaskokemukseen. Siksi meillä on joustavat työajat, etätyömahdollisuus, kilpailukykyinen palkka sekä bonusjärjestelmä ja kattavat työterveyspalvelut. Työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on meille tärkeää. Työssä viihtymistä edistävät luonnollisesti myös tiimitapahtumat, erilaiset yhteiset tapahtumat ja henkilöstöjuhlat.

Kerro meille itsestäsi!

Kiinnostuitko? Kerro meille osaamisestasi sekä kiinnostuksen kohteistasi! Voit hakea oheisella hakulomakkeella tai lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen job@aureolis.com.

Tulevien työkavereidesi uratarinoihin voit tutustua täällä.

Pinterest
Aureolis Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Espoo, Lappeenranta , Oulu
Linkki: https://aureolis.com/rekrytointi/
Yhteydenotto: job@aureolis.com

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Aureolis kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Big Data
IoT
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys

Teknologia

Azure
IBM
Microsoft
Oracle
SAP
Python

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Maaliskuussa käynnistyy mentorointiohjelma teknologiasta kiinnostuneille nuorille – mukaan voivat hakea 15-25-vuotiaat
Wikipedia täyttää 20 vuotta - tiesitkö nämä faktat internetin vapaasta tietosanakirjasta?
Digitoimisto Dude järjestää Ask Me Anything (AMA)-tilaisuuden perjantaina 15.1.2021 klo 9-18