Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

AD-arkkitehti

RekryilmoitusCGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on yli 74 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Toimintamme kasvaessa etsimme uusia osaajia joukkoomme! Haemme nyt AD-arkkitehtia työskentelemään mielenkiintoisten asiakasprojektien parissa Global Technology Operations -yksikössämme. Asiakasprojektimme keskittyvät yksityiselle sekä osittain julkiselle sektorille ja toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaan sekä asiakastiimien kanssa.

Tässä roolissa pääset ratkomaan haasteellisia tehtäviä ja saat mahdollisuuden kehittyä AD-alueen vahvaksi ammattilaiseksi. Toisaalta, haluamme myös tarjota sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi oman erikoisosaamisalueen ulkopuolelle. Tulet toimimaan osana tiimiä, joka koostuu eri alueiden asiantuntijoista ja vastaa asiakkaan palvelutuotannosta. Asiakkaiden toiminta on tyypillisesti kansainvälistä, jolloin tiimit rakentuvat eri puolilta maailmaa tulevista tiimiläisistä.

Töitä voit tehdä Helsingin, Jyväskylän ja Turun toimistoiltamme (tällä hetkellä työskentelemme lähtökohtaisesti etänä).

Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.

• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Onnistu kanssamme

Tiimiimme etsitään tekijää, joka on syventynyt suurten organisaatioiden AD:n suunnitteluun, määrittelyyn, siirtämiseen, toteuttamiseen ja hallinnointiin. Sinulta löytyy aiempaa kokemusta useiden AD-toteutusten ja siirtohankkeiden johtamisesta tai tukemisesta sekä vankkaa osaamista palveluiden toimituksesta. Olet toiminut aiemmin AD-arkkitehtinä ja omaat ymmärryksen projektien hallinnoinnista (tai avustamisesta projektien hallinnassa), jotta varmistetaan projektin onnistuminen.

Tiimissämme on hyvä yhteishenki, ja toivommekin että nauttisit ongelmanratkaisusta sekä sparraamisesta muiden kanssa. Sinulta löytyy tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiä vetävä Risto Heikkilä: 040 8641081.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Viimeinen hakupäivä on 30.03.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Pinterest
CGI Suomi Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 2.3.2021 - 30.3.2021
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://cgi.njoyn.com/cgi/xweb/xweb.asp?CLID=21001&page=jobdetails&JobID=J0221-0012&lang=1

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii CGI Suomi kotisivut

CGI Suomi Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin CGI Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä