Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Wifi paikannus- potilasvirta- ja henkilöturvajärjestelmä (wlan)

TarjouspyyntöHankintailmoitus: Kaakkois-Suomen Tieto Oy 

Osallistumishakemukset 23.12.2019 klo 15.00 mennessä

https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/notice/view/2019-024117

Kaakkois-Suomen Tieto Oy:n tavoitteena on tuottaa paikannus-, potilasvirta ja henkilöturvajärjestelmä (”Järjestelmä”), jota tuotetaan tilaajalle itselleen ja tilaajan seuraaville asiakkaille: Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymälle (Kymsote), Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymälle (PHHYKY), sekä Kouvolan kaupungille.

Hankinnan kohteena on Wi-Fi Paikannus-, potilasvirta- ja henkilöturvajärjestelmä (WLAN) sekä siihen liittyvät tuki- ja ylläpitopalvelut sekä laitteet. Järjestelmän tiedonsiirtomenetelmä ja paikannus tulee perustua Wi-Fi teknologiaan (WLAN) ja järjestelmän tulee soveltuva myös SOTE-ympäristöön.

Hankittava järjestelmä asennetaan tilaajan palvelimille. Tilaaja varaa kuitenkin mahdollisuuden hankkia järjestelmän Saas-ratkaisuna joihinkin toimipisteisiin.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia