Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Wifi paikannus- potilasvirta- ja henkilöturvajärjestelmä (wlan)

TarjouspyyntöHankintailmoitus: Kaakkois-Suomen Tieto Oy 

Osallistumishakemukset 23.12.2019 klo 15.00 mennessä

https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/notice/view/2019-024117

Kaakkois-Suomen Tieto Oy:n tavoitteena on tuottaa paikannus-, potilasvirta ja henkilöturvajärjestelmä (”Järjestelmä”), jota tuotetaan tilaajalle itselleen ja tilaajan seuraaville asiakkaille: Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymälle (Kymsote), Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymälle (PHHYKY), sekä Kouvolan kaupungille.

Hankinnan kohteena on Wi-Fi Paikannus-, potilasvirta- ja henkilöturvajärjestelmä (WLAN) sekä siihen liittyvät tuki- ja ylläpitopalvelut sekä laitteet. Järjestelmän tiedonsiirtomenetelmä ja paikannus tulee perustua Wi-Fi teknologiaan (WLAN) ja järjestelmän tulee soveltuva myös SOTE-ympäristöön.

Hankittava järjestelmä asennetaan tilaajan palvelimille. Tilaaja varaa kuitenkin mahdollisuuden hankkia järjestelmän Saas-ratkaisuna joihinkin toimipisteisiin.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia