Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Vuoden testaaja 2021 on Kari Kakkonen

BloggausTestausOSYn ja Tieturin äänestyksessä Vuoden testaaja 2021 on Kari Kakkonen Knowitilta. Tieturin ja TestausOSYn vuosittainen testauksen tunnustuspalkinto myönnettiin jo 15. kerran. Voittaja julkistettiin 30.3.2022 Tieturin webinaarissa, jossa Vuoden testaaja 2020 Aija Lindman kertoi onnistuneen ohjelmistotestauksen edellytyksistä ja haasteista.

Ääniä annettiin kaikkiaan 1 268, joista voittaja Kari Kakkonen sai 45 %. Muut ehdokkaat olivat: Jani Grönman (Hidden Trail), Antero Hytönen (Gofore Oyj), Marko Peltonen (Q-Factory) ja Tuukka Virtanen (Sogeti Finland).

Kari sai äänestäjiltä kiitosta mm. testauskulttuurin edistämisestä, vapaaehtoistoiminnasta testauksen eteen sekä testauksen ilosanoman viemisestä nuorille Dragons Out! -kirjansa avulla.

TIVIA onnittelee voittajaa sekä kaikkia ehdokkaita!

Lähde: Tieturi ja TestausOSY

Vuoden testaaja on vuosittain jaettava testauksen tunnustuspalkinto. Valinnan järjestävät yhteistyössä Tieturi ja TestausOSY.  Vuoden testaaja muistuttaa meitä laadun tärkeydestä.

Lue lisää ja katso aikaisemmat voittajat

TestausOSY edistää testauksen asiaa ja sen parissa toimivien ihmisten yhteistyötä Suomessa. TestausOSY on Sytykkeen osaamisyhteisö, mutta mukaan voi liittyä vaikkei olisi Sytykkeen jäsen. Sytyke on TIVIAn jäsenyhdistys.

Lue lisää TestausOSY:sta

Pinterest
TIVIA ry logo

Lisätietoja

Yritysprofiili TIVIA ry kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

ohjelmistotestaus

Siirry yrityksen profiiliin TIVIA ry kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

TIVIA ry - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

TIVIA ry - Muita referenssejä

TIVIA ry - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia