Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Vitec Acuvitec: Potilastietojärjestelmä - ja terveydenhuollon koko ekosysteemi pyörii suomalaisessa konesalissa

ReferenssiTerveydenhuollon toimialalla tietosuojan ja -turvan merkitys on kriittinen. Acute-potilastietojärjestelmää kehittävä ja myyvä Vitec Software päätyi DataCenter Finlandiin valitessaan konesalikumppania vuonna 2009. Tuolloin vaakakupissa painoivat tinkimätön tietoturva ja kumppani, joka pystyy takaamaan palvelujen häiriöttömän käytettävyyden.

”Olemme ylpeitä siitä, että meillä kukaan ei jää vanhentuneen teknologian vangiksi – järjestelmämme kehittyy koko ajan uusien teknologioiden myötä. Tietosuoja- ja tietoturvavaatimukset kiristyvät jatkuvasti. Tämä on asettanut kovia vaatimuksia myös konesalikumppanillemme. Tähän haasteeseen DataCenter Finland on pystynyt vastaamaan erittäin hyvin”, kertoo Acute-potilastietojärjestelmää kehittävän Acuvitec Oy:n toimitusjohtaja Janne Vainio.

"Tietosuoja- ja tietoturvavaatimukset kiristyvät jatkuvasti. Tämä on asettanut kovia vaatimuksia myös konesalikumppanillemme."


Kohti Acusfääriä – ja sen yli. Acute-potilastietojärjestelmä on ollut tähänkin asti asiakkaan tarpeisiin räätälöitävissä, mutta uusi Acusfääri-konsepti mahdollistaa järjestelmän joustavan kytkemisen myös Acuten ulkopuolisiin sovelluksiin. Acusfääri on Acuten ulkopuolinen kehä, ekosysteemi, kokonainen asiantuntijaverkosto, jonka kyky palvella asiakasta on suurempi kuin yhdenkään yksittäisen toimijan. Tämän asiantuntijaverkoston avulla Acute-järjestelmää hyödyntävät kehitys- ja muutostarpeet pystytään Acusfäärissä toteuttamaan ennennäkemättömän ketterästi.

KONESALIPALVELUT TIETOTURVAN TAKEENA

DataCenter Finland on kehittänyt aktiivisesti tietoturvaansa viime vuosina sertifioimalla koko toimintansa ISO27001-sertifikaatilla ja kehittämällä oman tietoturvan hallintajärjestelmän. ”Meille tietoturvalla on erityinen merkitys toimiessamme kotimaisena takuukumppanina. Korkea käytettävyys ja tietojen pysyminen Suomessa on meidän toimintamme perusta. Jo DataCenter Finlandia perustettaessa visiona oli luoda merkittävä kotimainen konesalitoimija. Tähän tavoitteeseen on kymmenen vuoden aikana päästykin.” kertoo DataCenter Finlandin myynti- ja markkinointijohtaja Antti Kivalo.

Acuvitec Oy on osa Vitec Software Groupia, Pohjoismaissa toimivaa ohjelmistotaloa, jolla on liiketoimintaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Vitec myy ja kehittää toimialakohtaisia ohjelmistotuotteita. Yrityksessä on noin 580 työntekijää ja konsernin liikevaihto on 70 miljoonaa euroa. Terveydenhuollon liiketoimintasektori toimii pääosin Tampereella 55 henkilön voimin.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Valtti Kumppanit Oy

Tiedot

Tilaaja: Vitec Acuvitec

Lisätietoja

Yritysprofiili Valtti Kumppanit kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Konesalipalvelut
Tietoturva

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT

Omat tagit

konesalipalvelut
konesaliratkaisut
Tietosuoja

Siirry yrityksen profiiliin Valtti Kumppanit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Valtti Kumppanit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Valtti Kumppanit - Muita referenssejä

Valtti Kumppanit - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tutkimus: koronaviruksen vaikutukset suomalaisten työhön - Poikkeusolot vähensivät vuorovaikutusta työkaverien välillä
Teknologiayhtiöt IWA ja NXme yhdistyvät - uusi yli 100 asiantuntijaa työllistävä Oivan kasvaa koronasta huolimatta
Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia