Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Help Deskin ulkoistuksella nopeampaa palvelua

ReferenssiAutomarkkinan muuttuessa melko kokonaisvaltaisesti tässä nykyisessä tilanteessa Toyota Auto Finlandilla tehtiin isompia organisaatiomuutoksia, jossa melkein koko heidän organisaationsa laitettiin uuteen järjestykseen. Vallitsevan tilanteen myötä tuli ajankohtaiseksi muutaman toiminnon ulkoistaminen, joihin omat resurssit eivät enää riittäneet. 

Yhteistyö Toyotan kanssa on alkanut jo useita vuosia sitten varmuuskopioinneista, joissa Valtti huolehtii kokonaisvaltaisesti Toyotan varmistuksista. Tämän jälkeen on rakennettu lisäksi DR Site (disaster recovery site) muutaman tärkeän palvelun osalta. Myöskin Toyotan turvasähköposti-ratkaisu on otettu Valtilta.  

Lue koko juttu

Suosittelija:

”Service Desk -ulkoistukset ei välttämättä aina ole kovin onnistuneita projekteja, mutta tässä kohtaa meidän käyttäjien tyytyväisyys on ollut ihan 5/5. Yhteistyössä se tärkein syy on ehdottomasti se asiantuntemus mikä Valtilla on. Ne palvelut jotka toimitetaan, ne toimitetaan todella asiantuntevasti.”

Kim Laine

Pinterest
Referenssin infoboxi
Valtti  logo

Tiedot

Tilaaja: Toyota

Lisätietoja

Yritysprofiili Valtti kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Omat tagit

service desk
help desk

Siirry yrityksen profiiliin Valtti kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Valtti - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Valtti - Muita referenssejä

Valtti - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia