Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Virtuaalitodellisuutta hyödyntävät toimintaseinät- tai lattiat

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus:

Itä-Savon koulutuskuntayhtymä : Virtuaalitodellisuutta hyödyntävät toimintaseinät- tai lattiat (3 yksikköä, määritelty alla)

Tarjoukset 20.9.2019 klo 16.00 mennessä osoitteeseen:
250769
https://tarjouspalvelu.fi/samiedu?id=250769&tpk=6794f73b-c8dc-43cf-b1a6-c5341630abb3

Itä-Savon koulutuskuntayhtymä hankkii virtuaalitodellisuutta ja pelillisyyttä hyödyntäviä laitteisto- ja ohjelmistokokonaisuuksia. Laitteistoja- ja ohjelmistoja käytetään toimintakyvyn ylläpitämisessä ja kehittämisessä. Laitteisto- ja ohjelmistokokonaisuudet ovat: 1. Liikuntapeliseinä tai -lattia 2. Kuntoutusseinä tai –lattia 3. Pedagoginen pelikokonaisuus, toimijaa aktivoiva Hankinta rahoitetaan digiHOIVA-hyvinvointiteknologia EAKR-investointihankkeella. Hankkeen toteuttaa Itä-Savon koulutuskuntayhtymä ja se on käynnistynyt 1.9.2019 ja kestää 31.7.2020 saakka. digiHOIVA ESR kehittämishankkeen ja DIGIHoiva EAKR investointihankkeen yhteisenä tavoitteena on luoda uutta teknologiaa sisältävä hyvinvointiteknologian HUB-oppimisympäristö, joka palvelee niin koulutuksen järjestäjien kuin alueen työ- ja elinkeinoelämän osaamisen kehittämistarpeita. Hankkeen muita tavoitteita: - Hyvinvointiteknologian laitehankinnat ja tekoäly mahdollistavat uudenlaisen verkostotoiminnan, joka tarjoaa kaikille hyvinvointiteknologian asiakas- ja käyttäjälähtöisestä kehittämisestä kiinnostuneille mahdollisuuden osallistua hankkeen toimintaan. - Koulutuksen järjestäjän näkökulmasta tavoitteena on uuden laitehankintojen ja tekoälyn myötä saada uusi oppimisympäristö, joka vahvistaa osaamista ja oppimista hyvinvointiteknologian hyödyntämisessä osana työ- ja elinkeinoelämälähtöistä koulutuksen kehittämistä sekä koulutuksen järjestäjän ja työelämän sekä alueen elinkeinoelämän välistä yhteistyötä. - Alueen työ- ja elinkeinoelämän näkökulmasta hankkeen laitehankinnat edistävät alueellista innovatiivisuutta, uuden hyvinvointia edistävän teknologian kehittämisessä sekä kehittää osaamista tulevaisuuden työelämätaitojen ja asiakaslähtöisten prosessien näkökulmasta.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia