Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Virtuaali Helsinki-palvelun jatkokehittäminen

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus:

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia : Virtuaali Helsinki-palvelun jatkokehittäminen

Tarjoukset 16.8.2019 klo 12.00 mennessä osoitteeseen:
H035-19
https://tarjouspalvelu.fi/helsinki?id=245873&tpk=d9cae7f1-c9ee-41a1-900a-922e4f622a47

Hankinnan kohteena on Virtuaali Helsinki -palvelun ja Helsingin virtuaalikokemuksen jatkokehittäminen ja uusien sisältökokonaisuuksien kehittäminen fotorealistisella tarkkuudella 3-5 sisältökokonaisuuden osalta. Palvelu mahdollistaa virtuaalisen vierailun Helsingin keskeisissä käyntikohteissa. Hankinnan kohteena on Unreal Engine -pelimoottorilla kehitetyn Virtuaali Helsinki -sovelluksen jatkokehityksenä 3-4:n interaktiivisen VR-kokemuksen (VR-sovelluksen tai VR-sovelluksen osan) toteuttaminen, joista yksi käsittelee Vallisaareen sijoittuvaa Helsinki Biennaalia. Virtuaali Helsinki -palvelua laajennetaan Helsinki Biennaalia käsittelevällä VR-sovelluksella. Sovelluksen tarkoitus on markkinoida kesäkuussa 2020 avautuvaa nykytaidetapahtumaa kansainvälisesti. Tapahtuman taiteilijat julkaistaan keväällä 2020, mutta VR-sovelluksen avulla mahdollistetaan virtuaalinen ”kurkistus” tapahtuman näyttämönä toimivaan Vallisaareen ja sinne myöhemmin rakentuviin taideteoksiin. Sovelluksen tulee olla ennen kaikkea elämyksellinen ja herättää mielenkiintoa Helsinkiä ja Biennaalia kohtaan. Sovelluksessa mahdollisesti kuvattavat Biennaalin tilat ja teokset voivat perustua olemassa oleviin elementteihin tai ne voivat olla täysin virtuaalisia ja täyttä fantasiaa. Virtuaali Helsinki -palvelun ensimmäinen versio on toteutettu Unreal Engine -pelimoottorilla ja nyt hankittavan palvelun jatkokehityksen tulee olla yhteensopiva projektin ensi vaiheen kanssa ja sen tulee rakentaa saumaton käyttäjäkokemus aiemmin tuotetun materiaalin rinnalle. Tarkempi kuvaus löytyy liitteestä 5 Hankinnan kuvaus.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia