Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Verkkosivut ja verkkokauppa KH-Print -painotalolle

ReferenssiToteutimme uudet verkkosivut KH-Print Oy:lle, joka on vuonna 1992 perustettu tekstiilipainotalo. Yli miljoona painoa vuodessa tekevä Hartolassa toimiva yritys on pitkän kokemuksen ja jatkuvan kehitystyön ansiosta yksi Suomen johtavia painotaloja.

KH-Printin edellisten sivujen julkaisusta oli kulunut jo tovi, joten uudet sivut tulivat tarpeeseen. Tutkimuksemme mukaan yritykset uudistavat verkkosivujaan tyypillisesti noin 3-4 vuoden välein.

Asiakkaalla oli jo projektia aloitettaessa mielessä toiveita sivujen ulkoasuun ja rakenteeseen liittyen. Kuten aina, huomioimme asiakkaan toiveet sekä verkkosivuille määritellyt tavoitteet sivujen rakenteen ja ulkoasun suunnittelussa ja toteutuksessa.

Vajaa vuosi sivuston julkaisun jälkeen laajensimme sivustoa vielä niin, että toteutimme siihen verkkokaupan. Sen myötä kävijän on entistä helpompi selailla tarjolla olevia tuotteita ja valikoida niitä suoraan tarjouspyyntökoriin. Myös asiakkaamme saa tällöin suoraan tarjouspyynnön tietyistä tuotteista ja niihin toivottavista ominaisuuksista. Tarjouspyynnön jättäjä voi määrittää tarjouspyyntöön suoraan haluamansa tuotteet, niiden koot, värit ja kappalemäärät.

Verkkosivuprojekteihimme kuuluu myös aina käyttökoulutus, jossa perehdytämme asiakkaan huolellisesti verkkosivujen hallinnointiin. Koulutuksen jälkeen asiakas pystyy itse päivittämään ja lisäämään sisältöjä sivuille sekä muokkaamaan tarvittavia rakenteita kuten valikkoja. Hoidamme myös sivujen teknisen ylläpidon ja tarjoamme käytön tukea sivujen julkaisun jälkeen.

Tutustu KH-Printin uusiin sivuihin Tutustu KH-Printin verkkokauppaan

Tutustu tarkemmin projektiin

Pinterest
Referenssin infoboxi
Verkkovaraani Oy logo

Tiedot

Tilaaja: KH-Print Oy
Ajankohta: 2021 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Verkkovaraani kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti
Viestintä

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu
Sisällönhallinta
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Teknologia

WordPress
WooCommerce

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

B2B verkkokauppa
verkkokauppa

Siirry yrityksen profiiliin Verkkovaraani kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Verkkovaraani - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Verkkovaraani - Muita referenssejä

Verkkovaraani - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia