Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Verkkovaraani Oy

Suunnittelemme moderneja verkkopalveluita ja digitalisoimme asiakkaidemme liiketoimintaa. Teemme mm. verkkosivut, verkkokaupat, yritysilmeet ja digitaalisen markkinoinnin.

Verkkovaraani Oy - Yritysesittely

Me Verkkovaraanissa moninkertaistamme kävijämääräsi ja tuplaamme konversioprosenttisi digimarkkinoinnilla, räätälöidyillä verkkopalveluilla ja mieleenpainuvilla yritysilmeillä.

Suunnittelemme ja toteutamme saavutettavia verkkopalveluita kuten Wordpress-verkkosivuja ja WooCommerce-verkkokauppoja, jotka puhuttelevat kohderyhmiä ja ovat helpot ylläpitää.

Varmistamme, että niin verkkosivut kuin niiden markkinointi tukee liiketoimintanne tavoitteita.

Meiltä saat monipuolisesti digitaalisen viestinnän palveluita:

- saavutettavat verkkosivut
- saavutettavat verkkokaupat
- verkkosivustojen ylläpito
- yritysilmeet ja graafinen suunnittelu
- digimarkkinointi
- IT-koulutukset
Työntekijöitä 5 Www www.verkkovaraani.fi
Y-tunnus 1485890-5 Puh 050 46 123 46
Perustettu 1998 E-mail myynti@verkkovaraani.fi
Toimipaikat Helsinki, Turku

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Tuotekehitys ja suunnittelu
(4)
Projektinhallinta
(1)

Erikoisosaaminen

Markkinointistrategia
(4)
Mobiilikehitys
(4)
Sosiaalisen median markkinointi
(3)

Toimialakokemus

Koulutusala
(7)
Media
(6)
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
(4)
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
(3)
IT
(3)
Rakentaminen
(3)
Kiinteistöala
(2)
Prosessiteollisuus
(2)
Valmistava teollisuus
(2)
Urheilu, viihde ja virkistys
(1)
Telekommunikaatio
(0)

Teknologia

WordPress
(58)
PHP
(17)
Julkaisujärjestelmä CMS
(16)
Google
(14)
Google Ads
(12)
WooCommerce
(10)
Facebook
(3)
Instagram
(1)
Angular
(0)
Java
(0)
Javascript
(0)
Laravel
(0)
Node.js
(0)
React
(0)

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
(73)
Tuki- ja ylläpitotyö
(48)
Valmisohjelmisto
(39)
Konsultointi
(29)
Koulutus
(7)

Omat tagit

hakukoneoptimointi
hakukonemarkkinointi
Hakukonemainonta
SEO
Google Ads
Google Analytics

Verkkovaraani - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Verkkovaraani:lla on 17 suosittelijaa.

ReferenssiNaantalin Energialle mm. verkkosivut, verkkokauppa ja verkkovuosikertomukset

"Viime vuosina olemme panostaneet sähköisten palveluiden nykyaikaistamiseen - on freesattu nettisivujen ilmettä, lisätty palveluja ja toiminnallisuuksia sekä toteutettu OnLine-osio. Verkkovaraani on osoittautunut hyväksi ja osaavaksi yhteistyökumppaniksi ja nyt sivumme toimivat joustavasti myös mobiililaitteilla. Näin olemme täysin moderni ja mukautuva palvelija myös internetissä."

-- Pasi Haarala, Toimitusjohtaja, Naantalin Energia

Näytä referenssi

ReferenssiKotisivut ja logo uudelle AamuHoiva yritykselle

"Meille oli tärkeää, että verkkosivut ovat käyttäjälle mahdollisimman selkeät, helppolukuiset ja tietysti helppokäyttöiset. Tämä on tärkeää jo pelkästään käyttäjäkohderyhmien vuoksi, jotta heikkonäköisemmätkin löytäisivät sivustolta kaipaamansa tiedon. Meidän toiveita kuultiin aloituspalaverin lisäksi läpi koko projektin. Yhteydenpito sujui hyvin ja saimme.."

-- Pipsa Hannila

Näytä referenssi

ReferenssiSuomen Uusiomuovin verkkosivusto

"Aina yhtä ystävällisesti autatte meitä! Kädenojennuksia ja tunnistamattomien ongelmien/haasteiden ratkaisuja jo ennen kuin asiakkaana tajuan, että tarvitsen apua."

-- Lena Jenytin, Suomen Uusiomuovi Oy

Näytä referenssi

ReferenssiSaavutettavuustestaus Järvenpäämedia.fi-sivustolle

"Auditoinnin avulla saimme hyvän käsityksen verkkosivujen saavutettavuuspuutteista ja pystymme lähtemään niitä korjaamaan.” "

-- Maria Lassila, Järvenpään kaupunki

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Verkkovaraani - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Verkkovaraani paitsi toteuttaa ammattitaidolla suunnitellut, saavutettavat sivut myös auttaa niiden markkinoinnissa. Onnistuneella digimarkkinoinnilla varmistamme, että asiakkaat löytävät luoksenne, kävijämäärät saadaan kasvuun ja myyntiä syntyy. ..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Viestintä

Oletko jo varmistanut, että viestintäsi tavoittaa koko kohderyhmäsi? Kun kiinnität huomiota digipalvelujesi saavutettavuuteen, voit varmistaa sen, ettei vuorovaikutus pääty ainakaan teknisiin haasteisiin tai vaikeaselkoiseen sanastoon. Verkkovaraani..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Auditointi

Saavutettavuus on nykypäivänä tärkeä osa verkkopalveluita Me Verkkovaraanissa toteutamme WCAG 2.1-standardin mukaisesti saavutettavia verkkopalveluita. Teemme myös saavutettavuusauditointeja, joissa asiakkaan sivustojen nykyinen tila sekä saavutettavuuden..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Graafinen suunnittelu

Anna yrityksestäsi hyvä ensivaikutelma yritysilmeen perusteella! Hyvin suunniteltu yritysilme luo ammattimaisen kuvan ja vakuuttaa tulevat asiakkaasi palveluiden laadusta. Ilme rakentuu logosta, typografiasta, kuva- ja värimaailmasta sekä muusta..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Käyttöliittymäsuunnittelu

Verkkovaraani toteuttaa käyttöliittymät aina teidän tarpeistanne ja kohderyhmienne toiveista käsin. Tuotamme ammattitaidolla saavutettavat WordPress-sivut, joihin suunnittelemme miellyttävän, selkeän ja yrityksenne identiteettiin istuvan ulkoasun. ..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ohjelmistokehitys

Verkkovaraani suunnittelee ja toteuttaa räätälöityjä verkkopalveluita, joissa huomioidaan asiakkaan liiketoiminnan tavoitteet. Toteutamme sivustot WordPress-alustalla, joka on maailman suosituin sisällöntuotantojärjestelmä. Otamme huomioon..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

SEM - hakukonemainonta

Googlen maksetulla mainonnalla eli Google Ads -mainonnalla voidaan päästä saman tien Google-haun kärkeen halutuilla hakutermeillä. Mainonta on hyvä tapa täydentää hakukoneoptimointia etenkin silloin, kun halutuilla avainsanoilla on vaikea päästä..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

SEO - Hakukoneoptimointi

Teemme ammattitaitoista hakukoneoptimointia, jolla olemme saaneet aikaan muun muassa 600 % lisää kävijöitä sivuille Googlen orgaanisen haun kautta sekä 160 % lisää yhteydenottoja. Tuotamme sisällöt niin, että ne ovat paitsi Googlelle myös..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Sisällönhallinta

Toteutamme näyttävät ja saavutettavat verkkopalvelut Wordpress-sisällönhallintajärjestelmällä. Järjestelmä on helppokäyttöinen ja sillä pidät yrityksesi/organisaatiosi verkkosivut ajantasalla helposti. Halutessasi meiltä saat myös..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Sisältömarkkinointi ja inbound

Sisältömarkkinoinnissa keskitymme kohdeyleisöön ja heidän tarpeisiinsa sekä organisaation tavoitteisiin. Sisältömarkkinoinnin tarkoitus on palvella lukijaa ja tarjota hänelle kiinnostavaa ja puhuttelevaa sisältöä. Hyvä sisältö herättää lukijassa..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Verkkokaupparatkaisut

Verkkovaraanilla on yli 10 vuoden kokemus asiakaslähtöisten verkkokauppojen kehityksestä. Toteutamme niin pienet kuin suuret projektit, jotka räätälöimme teidän ja asiakaskuntanne toiveet silmällä pitäen. Kiinnitämme aina huomiota sivuston..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Webkehitys

Verkkovaraani toteuttaa niin pienet kuin suuret verkkopalvelujen uudistukset. Toteutamme sivustot WordPress-alustalla, joka on maailman suosituin sisällöntuotantojärjestelmä. Otamme huomioon liiketoimintanne tarpeet sekä kohderyhmienne toiveet, jotta..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Verkkovaraanilla on laaja kokemus käyttäjäystävällisten ja saavutettavien verkkopalvelujen suunnittelusta ja toteutuksesta sekä liiketoiminnan tavoitteiden varmistamisesta myös digimarkkinoinnin keinoin. Teemme asiantuntijapalveluille ammattitaidolla niin..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Hotelli, matkailu ja ravitsemus

Toteutamme saavutettavia verkkopalveluita HoReCa-alalle.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

IT

Verkkovaraanilla on laaja kokemus käyttäjäystävällisten ja saavutettavien verkkopalvelujen suunnittelusta ja toteutuksesta sekä liiketoiminnan tavoitteiden varmistamisesta myös digimarkkinoinnin keinoin. Teemme IT-alan toimijoille ammattitaidolla niin..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Järjestöt ja yhdistykset

Meillä Verkkovaraanissa on laaja-alainen kokemus erilaisten järjestöjen ja yhdistysten kanssa työskentelystä. Olemme toteuttaneet saavutettavia verkkosivustoja sekä julkaisuja verkkoon ja painoon nopea.media-palvelumme avulla. Olemme erikoistuneet WCAG 2.1..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Media

Verkkovaraani toteuttaa saavutettavia verkkopalveluita sekä digimarkkinointia media-alalla toimiville yrityksille. Olemme kehittäneet myös oman nopea.media-palvelun, jolla julkaisut kuten lehdet, oppaat ja esitteet voidaan toteuttaa saavutettavasti,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Raaka-aineet ja energia

Verkkovaraani toteuttaa saavutettavia verkkopalveluita, julkaisuja ja digimarkkinointia raaka-aine ja energia-alan yrityksille. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet alan yrityksille käyttäjälähtöisiä verkkosivustoja sekä luoneet nopea.media-palvelumme..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Rakentaminen

Verkkovaraani toteuttaa saavutettavia verkkopalveluita sekä digimarkkinointia rakentamisen alalla toimiville yrityksille. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet rakennusalan yrityksille muun muassa WordPress-verkkosivuja sekä kehittäneet hakukonenäkyvyyttä ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Telekommunikaatio

Verkkovaraanilla on laaja kokemus käyttäjäystävällisten ja saavutettavien verkkopalvelujen suunnittelusta ja toteutuksesta sekä liiketoiminnan tavoitteiden varmistamisesta myös digimarkkinoinnin keinoin. Teemme IT-alan toimijoille ammattitaidolla niin..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Verkkovaraanilla on laaja kokemus terveys- ja sosiaalialalla toimivien yritysten kanssa työskentelystä. Suunnittelemme ja toteutamme saavutettavia, tietoturvallisia ja asiakkaan toiveisiin räätälöityjä verkkopalveluita. Teemme ammattitaidolla niin pienet..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Urheilu, viihde ja virkistys

Verkkovaraanilla on laaja käyttäjäystävällisten ja saavutettavien verkkopalvelujen suunnittelusta ja toteutuksesta sekä liiketoiminnan tavoitteiden varmistamisesta myös digimarkkinoinnin keinoin. Teemme urheilu, viihde ja virkistysalan toimijoille..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Verkkovaraani - Referenssit

Verkkovaraani - Bloggaukset

Verkkovaraani - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Verkkovaraani kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku