Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Verkkokauppojen käytettävyys huippuluokkaa

ReferenssiArcusys on vaihtanut nimensä ja on nykyään Valamis.

Tuotamme Arcusysille yksityisen pilviratkaisun, jossa sen tarvitsemat virtuaalipalvelinalustat on sijoitettu kahteen maantieteellisesti erotettuun konesaliin. Laskentateho, tallennustila ja verkkoratkaisut skaalautuvat dynaamisesti Arcusysin ja sen asiakkaiden tarpeisiin. Portaalit pysyvät ylhäällä myös mahdollisten katkojen aikana.


Vuoden 2012 nuorena yrittäjänä palkittu Arcusys on nopeasti kasvava yritys, joka työllistää lähes sata alan ammattilaista. Arcusys toteuttaa asiakkailleen palveluna digitaalisen aikakauden portaaliratkaisuja, kuten verkkosivustoja ja verkkokauppoja. Sen toteuttamat portaaliratkaisut perustuvat avoimen lähdekoodin teknologiaan, ja sisältävät myös vaativia järjestelmäintegraatioita.

"Mittavan asiakasympäristömme siirtäminen onnistui erinomaisesti."


”Päädyimme ostamaan korkealuokkaiset konesalipalvelut DataCenteriltä kilpailukykyiseen hintaan. Huomasimme nopeasti, että DataCenterin osaaminen ja heidän tarjoama palvelu ovat aivan toista maata aiempiin IT-palveluntarjoajiimme verrattuna. Mittavan asiakasympäristömme siirtäminen onnistui erinomaisesti, ja DataCenter toimitti meille joustavasti siihen tarvittavat resurssit”, kertoo Arcusysin teknologiajohtaja Mikko Taivainen.

VERKKOYHTEYDET PALAUTUVAT AUTOMAATTISESTI

Vastaamme Arcusysin vikasietoisista verkko- ja alustajärjestelmistä. Virtualisoiduilla alustakoneilla voimme ajaa heidän kasvavien tarpeidensa mukaisia määriä loogisia palvelimia. Yrityksen ammattilaisilla on korkealuokkaista osaamista avoimen lähdekoodin järjestelmistä, ja se valvoo loogisia palvelimiaan itse.

Tuottamamme kahdennettu julkiverkko on Arcusysin tuottamien julkisten palveluiden ja sivustojen laadun tae. Arcusysin tuottamien kymmenien asiakasjärjestelmien kahdentaminen onnistuu ilman erillisiä kuormantasaajia.

”Arcusysille toimitetun ympäristön verkkoratkaisu eroaa yleisimmistä palvelinympäristöistä siinä käytetyn kahdennetun julkiverkon osalta. Molemmista konesaleista voidaan toisistaan riippumatta tarjota samoja julkiverkon IP-osoitteita, ja liiketoimintakriittiset palvelut eivät ole missään tilanteessa yksittäisten tietoliikenneyhteyksien varassa”, toteaa DataCenterin ratkaisuarkkitehti Heikki Lavanko. ”Järjestelmät on toteutettu siten, että ne havaitsevat ja palautuvat verkkoyhteyksissä tapahtuvista poikkeustilanteista automaattisesti.”

Konesalien välisessä tietoliikenteessä hyödynnämme kahdennettua kuiturinkiämme. Tallennustilaa toimitamme palvelualustalta Arcusysin liiketoiminnan muuttuviin tarpeisiin.

LIIKETOIMINNAN JATKUVUUS TURVATTUNA

Arcusys haluaa tietoisesti pitää oman IT-yksikkönsä pienenä. ”Emme millään pystyisi itse toteuttamaan näin kustannustehokkaasti palvelun edellyttämää erikoisosaamista ja järjestelmiä. DataCenter tarjoaa meille palveluna myös helppokäyttöiset hallintatyökalut, joiden avulla voimme toteuttaa järjestelmämuutoksia joustavasti myös itse”, sanoo Taivainen. ”DataCenterin tuottama yksityinen pilvi integroituu IT-ympäristöömme saumattomasti. Meillä on ikään kuin suuren IT-osaston edut ilman sen tuomia haittoja.”

”DataCenterin tuottama yksityinen pilvi integroituu IT-ympäristöömme saumattomasti."

Tietoliikenne tulee usean operaattorin verkoista, ja se ajetaan tuottamamme maantieteellisesti kahdennetun palomuuripalvelun läpi. ”Seuraamme aktiivisesti tunnistetuissa järjestelmissä havaittuja tietoturvauhkia ja toimimme niiden edellyttämien suositusten mukaisesti”, sanoo DataCenterin palvelupäällikkö Janne Niskanen.

Arcusys keskittyy avoimen lähdekoodin ratkaisujen kehittämiseen. ”Olemme todella tyytyväisiä DataCenterin tuottamaan palvelun laatuun. Vasteajat ovat lyhyitä ja kaikki on toiminut ketterästi”, painottaa Taivainen. ”Meistä tai DataCenteristä johtuvia käyttökatkoksia ei ole esiintynyt asiakkaillemme ainuttakaan. Se on äärimmäisen tärkeää, ja pitää meidät kilpailukykyisinä.”

Pinterest
Referenssin infoboxi
Valtti  logo

Tiedot

Tilaaja: Valamis

Lisätietoja

Yritysprofiili Valtti kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Konesalipalvelut
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Omat tagit

yksityinen pilvipalvelu
pilvipalvelu
pilvipalvelut

Siirry yrityksen profiiliin Valtti kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Valtti - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Valtti - Muita referenssejä

Valtti - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia