Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Varian taistelee syöpää vastaan, VALA auttaa testiautomaatiolla

ReferenssiVarian Medical Systemsin visiona on maailma, jossa syöpää ei tarvitse pelätä. Saavuttaakseen tämän tavoitteen, Varian valmistaa työkaluja taisteluun syöpää vastaan. VALA Groupin visiona on olla suomen onnellisin yritys. Tärkein työkalu tämän tavoitteen saavuttamiseen on merkityksellinen työ. Loppukesästä 2017 saimme mahdollisuuden lähteä mukaan taisteluun syöpää vastaan yhdessä Varianin kanssa. Luonnollisesti otimme haasteen vastaan.

VALA on ollut mukana projektissa kehittämässä syövän sädehoidon suunnitteluun erikoistuvaa ohjelmaa. Ohjelmalla voidaan muokata olemassa olevia ja suunnitella uusia sädehoitosuunnitelmia eri laitteilla toteutettaviin hoitoihin.

Sanomattakin selvää, että tuotteen laatu tällaisessa teknologiassa pitää olla huipputasolla. VALAn tavoitteena projektissa on auttaa osaltaan kehittämään ohjelmiston laatua. Kun aloitimme projektin, ohjelmistolla oli jo suuri määrä testejä rakennettuna, monet näistä testeistä myös automatisoituja. Käyttöliittymätestaus oli kuitenkin edelleen suurilta osin manuaalista ja meidän tehtävä onkin kehittää ratkaisu näiden käyttöliittymätestien automatisointiin. Yleisesti ottaen projektin tavoitteena on kasvattaa automaatiotestien kattavuutta, sekä pienentää näin manuaalisen työn osuutta ja sen mukanaan tuomaa mahdollisuutta inhimillisiin virheisiin.

Käyttöliittymäautomaatiota lisäämällä on jo nyt pystytty helpottamaan ohjelmiston laadunvarmistuksen parissa työskentelevien testausinsinöörien työtä. Testiautomaatiolla pystytään pitämään yllä jatkuvaa tehokasta laadunvarmistusta, kun tuloksista nähdään manuaalista testausta huomattavasti nopeammin mahdolliset ongelmat, jolloin niihin päästään tarttumaan varhaisessa vaiheessa.

Pinterest
Referenssin infoboxi
VALA Group Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Varian Medical Systems
Ajankohta: 2017 -

Lisätietoja

Yritysprofiili VALA Group kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Laadunvarmistus

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Omat tagit

Testiautomaatio
ohjelmistojen laadunvarmistus

Siirry yrityksen profiiliin VALA Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

VALA Group - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

VALA Group - Muita referenssejä

VALA Group - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia