Varian taistelee syöpää vastaan, VALA auttaa testiautomaatiolla

Varian Medical Systemsin visiona on maailma, jossa syöpää ei tarvitse pelätä. Saavuttaakseen tämän tavoitteen, Varian valmistaa työkaluja taisteluun syöpää vastaan. VALA Groupin visiona on olla suomen onnellisin yritys. Tärkein työkalu tämän tavoitteen saavuttamiseen on merkityksellinen työ. Loppukesästä 2017 saimme mahdollisuuden lähteä mukaan taisteluun syöpää vastaan yhdessä Varianin kanssa. Luonnollisesti otimme haasteen vastaan.

VALA on ollut mukana projektissa kehittämässä syövän sädehoidon suunnitteluun erikoistuvaa ohjelmaa. Ohjelmalla voidaan muokata olemassa olevia ja suunnitella uusia sädehoitosuunnitelmia eri laitteilla toteutettaviin hoitoihin.

Sanomattakin selvää, että tuotteen laatu tällaisessa teknologiassa pitää olla huipputasolla. VALAn tavoitteena projektissa on auttaa osaltaan kehittämään ohjelmiston laatua. Kun aloitimme projektin, ohjelmistolla oli jo suuri määrä testejä rakennettuna, monet näistä testeistä myös automatisoituja. Käyttöliittymätestaus oli kuitenkin edelleen suurilta osin manuaalista ja meidän tehtävä onkin kehittää ratkaisu näiden käyttöliittymätestien automatisointiin. Yleisesti ottaen projektin tavoitteena on kasvattaa automaatiotestien kattavuutta, sekä pienentää näin manuaalisen työn osuutta ja sen mukanaan tuomaa mahdollisuutta inhimillisiin virheisiin.

Käyttöliittymäautomaatiota lisäämällä on jo nyt pystytty helpottamaan ohjelmiston laadunvarmistuksen parissa työskentelevien testausinsinöörien työtä. Testiautomaatiolla pystytään pitämään yllä jatkuvaa tehokasta laadunvarmistusta, kun tuloksista nähdään manuaalista testausta huomattavasti nopeammin mahdolliset ongelmat, jolloin niihin päästään tarttumaan varhaisessa vaiheessa.

Referenssi Varian taistelee syöpää vastaan, VALA auttaa testiautomaatiolla
Tilaaja: Varian Medical Systems
Ajankohta:2017 -
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Laadunvarmistus
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Testiautomaatio ohjelmistojen laadunvarmistus
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Yliopiston pääsykokeet voi tehdä nyt etänä Online Proctoring -valvontajärjestelmällä
Perinteiset yritykset ja ohjelmistokehitystiimit testaavat ideoita innovaatiokilpailuissa
Digitaalinen oppiminen on kilpailukyvyn kannalta kriittinen osa liiketoimintastrategiaa