VALA Group Oy on ohjelmistokehityksen ja ohjelmistojen laadunvarmistuksen asiantuntijayritys. Missiomme on rakentaa Suomen onnellisin työpaikka merkityksellisen työn kautta.

VALA Group Oy

Yritysesittely

VALA Group Oy on kansainvälinen älykkääseen laatulähtöiseen ohjelmistokehitykseen sekä laadunvarmistuspalveluihin keskittyvä asiantuntijayritys.

Yrityksen missio on tarjota ylivertaisia ohjelmistojen laadunvarmistus- ja ohjelmistokehityspalveluja hyödyntämällä automaatiota, yhteistyötä ja älykkäitä tekniikkavalintoja. Suurimpia vahvuuksiamme ovat testiautomaatio, ohjelmistojen testaus, laadunvarmistusprosessien konsultaatio sekä laatulähtöinen ohjelmistokehitys.

Yrityksen visio on olla Suomen onnellisin työpaikka vuonna 2020. Jokainen valalainen on oman alueensa huippuosaaja, ja tervetullut mukaan tekemään meistä yhä parempaa ohjelmistoalan yritystä ja työnantajaa. Edelleen uskomme että tyytyväiset työntekijät tarkoittavat tyytyväisiä asiakkaita.
Työntekijöitä 80
Y-tunnus 2176658-2
Perustettu 2008
Www Kotisivut
Puh +358 20 749 7600
E-mail info@valagroup.com

Toimipaikat     Helsinki

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Tietohallinto, Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen: Arkkitehtuuri, Ketterät menetelmät, Laadunvarmistus, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Ohjelmistorobotiikka, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Webkehitys

Teknologia: Amazon Web Services, Microsoft, Open source, Oracle, Android, iOS, Angular, Node.js, React, React Native, C, C#, C++, Java, Javascript, Objective-C, PHP, Python, Scala, Swift, Drupal, Linux, Mac OS, Windows

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Media, Pankki ja vakuutus, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Johtamistyö, Konsultointi, Toteutustyö

Omat tagit: VALA Group, Testiautomaatio, sulautetut järjestelmät, web sovellukset, Laadun varmistus, ohjelmistotestaus, laatulähtöinen ohjelmistokehitys

Jäsenyydet

ohjelmistoyrittajat-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

VALA Group - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiHesburger mobiilisovelluksen testiautomaatio

"Projekti on edennyt hyvin ja olemme todella tyytyväisiä saavutettuihin tuloksiin. Tuntuu, että yhteistyön myötä kaikki osapuolet ovat oppineet paljon toisiltaan. Olemme erityisesti olleet tyytyväisiä proaktiivisuuteen sekä siihen, miten järkevästi automaatioratkaisu sekä automatisoitavat testitapaukset ovat rakennettu. Palvelusta on paistanut läpi parhaiden käytäntöjen.."

-- Juha Riippi, projektipäällikkö, Vincit

Näytä referenssi

ReferenssiMTV:n digitaalisten palveluiden laadunvarmistus

"QA-palveluiden merkitys digitaalisille tuotteillemme on erittäin kriittinen, minkä vuoksi kumppanin on pystyttävä parempaan kuin pelkästään normaaliin palvelutoimitussuhteeseen. Me halusimme kumppanin, joka kykenee soveltamaan osaamistaan MTV:n hyväksi ja lunastamaan paikkansa palvelukehitystiimiemme jäsenenä"

-- Jyri Kyllönen, MTV:n digitaalisten palveluiden johtaja

Näytä referenssi

ReferenssiSports Tracker sovelluksen laadunvarmistus

"VALA:n liittymisen jälkeen Sports Tracker on ottanut valtavan harppauksen eteenpäin. Sports Trackerin QA on nyt täysin uudella tasolla. Nyt, kun tiimi tekee muutoksia, voivat kehittäjät luottaa siihen, että testiframework tarkistaa ydintoimintojen toimivuuden. Kehitystiimi voi nyt keskittyä uusien toiminnallisuuksien luomiseen. Kehittäjillä on nyt vapauttava tunne tehdä radikaaleja.."

-- Ramon Sadornil, Lead developer of Sports Tracker’s Android application

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

VALA Group - Tarjonnat

Erikoisosaaminen

Laadunvarmistus

Me VALA Groupissa haluamme varmistaa, että asiakkaan ohjelmiston laatu on parasta. Automatisoimalla regressiotestauksen vapautamme luovien testaajiemme ajan tutkivaan testaukseen. VALA Groupin testaajat tunnetaankin luovina..

VALA Group - Referenssit

VALA Group - Julkaisut

VALA Group - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

VALA Group - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

post_image

Happiest company in Finland by 2020


VALAn kulttuuria on vaikea tiivistää yhteen määritelmään, koska se koostuu vähintään yhtä monesta osasta, kuin meitä VALAlaisia on talossa. Olemme kuitenkin tehneet tietoisen päätöksen pitää kiinni meille tärkeistä arvoista ja käytännöistä. Nämä arvot vaikuttavat työkulttuuriimme, ilmapiiriin ja kaikkeen tekemiseen. VALAn kulttuuri on enemmän kuin inspiroiva lainaus näytönsäästäjän tai hiirimaton päällä. VALAn kulttuuri on yhdistelmä tekoja, asenteita, ihmissuhteita ja ripaus idealismia.


Kulttuuri on meille äärimmäisen tärkeä asia, ellei jopa tärkein. Tämän vuoksi nettisivuillamme on oma osio kulttuurille. Katso lisää täältä: https://www.valagroup.com/fi/kulttuuri/

VALA Group - Rekryilmoitukset

job_image

VALA Group Oy logo

Rekryilmoitus Mobile Developer

Jatkuva haku (lisätty: 29.8.2017)

We at VALA Group are on a mission of building the happiest possible workplace and we’re looking for people to join us on the Lue lisää..

Osaamisalueet: Tuotekehitys ja suunnittelu, Ketterät menetelmät, Mobiilikehitys, +10 muutaOhjelmistokehitys, Android, iOS, Windows Phone, C#, Java, Javascript, Objective-C, Asiantuntijapalvelut, IT

Sijainti: Helsinki

job_image

VALA Group Oy logo

Rekryilmoitus DevOps Engineer

Jatkuva haku (lisätty: 28.1.2018)

We at VALA Group are on a mission of building the happiest possible workplace and we’re looking for people to join us on the Lue lisää..

Osaamisalueet: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Tietohallinto, Tuotanto, +17 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Laadunvarmistus, Ohjelmistokehitys, Ohjelmistorobotiikka, Pilvipalvelut / SaaS, Webkehitys, C#, C++, Java, Python, Asiantuntijapalvelut, IT, PowerShell, DevOps, virtualisointi

Sijainti: Espoo, Helsinki, Tampere, Vantaa

job_image

VALA Group Oy logo

Rekryilmoitus Fullstack -kehittäjä

Jatkuva haku (lisätty: 19.3.2018)

Koodaatko moitteetonta bäkkiä, näyttävää fronttia tai koko stackia? Osaatko valita parhaan teknologiayhdistelmän Lue lisää..

Osaamisalueet: Tietohallinto, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, +14 muutaKetterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Webkehitys, C#, C++, Java, Javascript, Python, Asiantuntijapalvelut, IT, scrum, DevOps

Sijainti: Espoo, Helsinki, Tampere, Vantaa

 

VALA Group Oy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku