Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Valtori Toimintajärjestelmä

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus:

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori : Valtori Toimintajärjestelmä

Tarjoukset 9.8.2019 klo 12.00 mennessä osoitteeseen:
453/02.05/2019
https://hanki.tarjouspalvelu.fi/hanki?id=245593&tpk=510ca7be-8113-4b6f-8ddc-da1973a8fea8

Hankinnan kohteena on uusi järjestelmä, jossa ylläpidetään toiminnanohjauksen ja laadunhallinnan ohjeistusta organisaation toimintakäsikirjana. Järjestelmään kootaan koko organisaation prosessikuvaukset oheisdokumentteineen sekä toimintaohjeet ja muu mahdollinen toiminnan ohjeistukseen liittyvä materiaali. Nykyinen dokumentaatio pitää sisällään kuvia ja tekstitiedostoja eri formaateissa ja ne on tarkoitus siirtää ylläpidettäviksi nyt hankittavaan järjestelmään. Järjestelmätoimittajan tulee myös mahdollistaa pääkäyttäjille työkalun optimaalinen käyttö koulutuksen tai konsultaation kautta; optiona tarjottava myös prosessikoulutusta sekä tulosyksikkökohtaisten työpajojen organisointi ja fasilitointi toimintojen, toimintokokonaisuuksien ja prosessien tunnistamiseksi ja kuvaamiseksi tarvittaessa. Hankinnan kohde tarkennuksineen ja vaatimuksineen on kuvattuna tarkemmin tämän tarjouspyynnön liitteessä 1. Hankinnan ennakoitu arvo on 70 000 - 110 000 EUR. Hankintayksikkö ei sitoudu minimihankintamäärään.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tutkimus: julkisen pilven suurimmat tietoturvahaasteet 2020
Tiedonhaku maksaa organisaatioille isoja summia – Ilveshaku on yrityksen sisäinen hakukone, joka vie käyttäjän nopeasti tiedon lähteille
Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia