Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Valtin palvelut turvaavat Feonin liiketoiminta-ajatuksen – luotettava IT-kumppani teräskaupan edelläkävijän tukena

ReferenssiEdistyksellinen teräspalveluyritys Feon palvelee suomalaista teollisuutta asiantuntevan ja henkilökohtaisen palvelun sekä digitaalisten kanavien avulla. ”Sähköistämme teräskaupan” on Feonin asiakaslupaus, jonka tukena myös IT-palvelutalo Valtin IT-palvelut toimivat.

Haaste: Teräskauppa sähköistyy vauhdilla. Materiaalitoimitusten on nykyajan teollisuusalalla oltava laadukkaita, ajallaan toimitettuja ja tarpeiden mukaan esikäsiteltyjä. Tuotteita ja kumppanuussuhteita on paljon, ja perinteinen kaupankäynnin malli on murroksessa.

Ratkaisu: Feon panostaa asiakaskokemuksen sujuvuuteen ja tarjoaa edistyksellisiä työkaluja sekä palveluita, joiden avulla tilaukset ja niihin liittyvä informaatio liikkuvat vaivatta ajasta ja paikasta riippumatta. Osaava IT-kumppani ymmärtää Feonin asiakaslupauksen ja tukee sen toteutumista luotettavalla sekä käyttövarmalla, asiantuntevalla palvelullaan.

Ymmärrettävät ja toimintavarmat IT-palvelut Feonin tarpeiden mukaisesti

Yhteistyö Valtin ja Feonin välillä käynnistyi heti Feonin liiketoiminnan alussa. Nykyisellään palveluvalikoimaan kuuluu IT:n kokonaispalvelut laajalti, työasemien hankinnasta loppukäyttäjä– ja konesalipalveluihin.

”Arvostan asiantuntevaa palvelua, jota saan selvällä suomen kielellä. IT-palvelutalo Valtti erottuu positiivisesti toimintavarmuudellaan ja asiakaslähtöisellä toimintamallillaan. Valtin sertifioidut asiantuntijat todella miettivät, miten ratkaisut voidaan toteuttaa asiakkaan toiveen mukaisesti”, kertoo Feonin kehityspäällikkö Marko Kähkönen.

Sujuva asiakaskokemus muokkaa perinteistä toimialaa

Feon on ottanut aktiivisen roolin perinteisen toimialan muuttamisessa. Konepajat, tukkuliikkeet ja muut toimijat luovat kumppaniverkoston, jonka on yhtenä sujuvana kokonaisuutena pystyttävä palvelemaan asiakkaiden tarpeita. Kehityspäällikkö Kähkönen kertoo teräskaupan asiakkaiden odottavan kuluttajakaupasta tuttua helppoa ostamista myös ammattilaispuolella.

”Tietovirtojen hallinta on kriittistä, jotta prosessit toimivat saumattomasti. Digitaaliset järjestelmämme takaavat seurattavuuden, toimitusten täsmällisyyden ja ennakoinnin mahdollisuuden” Kähkönen tarkentaa.

Valtti varmistaa ja valvoo Feonin sähköisiä järjestelmiä sekä sen laaja palveluvalikoima on tukenut myös uusien IT-palveluiden käyttöönottoa. Uusimpana työpöydälle ovat nousseet identiteeetinhallinnan palvelut, tavoitteena yhtenäinen ja helppo IT:n käyttökokemus, tietoturvaa unohtamatta.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Valtti  logo

Tiedot

Tilaaja: Feon

Lisätietoja

Yritysprofiili Valtti kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-infrapalvelut
Ketterät menetelmät
Konesalipalvelut

Toimialakokemus

IT

Omat tagit

IAM
identiteetinhallinta

Siirry yrityksen profiiliin Valtti kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Valtti - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Valtti - Muita referenssejä

Valtti - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia