Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Vaikuttava verkkokoulutus

BloggausVerkkokoulutukset eivät ole mikään uusi juttu. Erityisesti korkeakoulupuolella käytössä oleva Moodle on ollut markkinoilla jo parikymmentä vuotta. Mutta niin kuin kaikessa, myös verkkokoulutuksissa on kehitytty paljon vuosien saatossa.

Pitkästä historiasta huolimatta verkkokoulutukset eivät ole toistaiseksi syrjäyttäneet lähiopetusta kokonaan, eivät ainakaan ennen vuotta 2020. Koronan aiheuttamien kokoontumisrajoitusten motivoimana kaikki koulutuksen tarjoajat aina perusopetuksesta yksityisiin täydennyskouluttajiin saakka siirsivät käytännössä lähes kaiken koulutustoiminnan verkkoon ennätysnopeassa aikataulussa.

Verkkokoulutusten suosio on ollut viimeisimmän vuoden aikana taattu, koska ne ovat tarjonneet turvallisen tavan itsensä kehittämiseen, mutta miten on käynyt oppimistuloksille. Tätä kysyimme TIVIAn koulutustoiminnasta vastaavalta Tiina Riutalta.

-Viime keväänä siirsimme omat koulutuksemme verkkoon tai vähintäänkin hybridimuotoisiksi. Samalla muokattiin jonkin verran myös sisältöjä ja kestoja niin, että saisimme koulutuksista asiakasystävällisiä myös verkkomuotoisena. Tässä onnistuttiin palautteiden mukaan hyvin, mutta meitä kiinnosti totta kai myös se, miten vaikuttavia verkkokoulutukset ovat. Oppivatko asiakkaamme samat asiat kuin lähiopetuksessa, selvittää TIVIAn Riutta.

– Teimme kyselyn koulutuskumppaneillemme, jotka järjestävät sertifiointiin tähtääviä koulutuksia tai koulutuksia, joiden lopussa on tentti, ja selvitimme, miten pistemäärät ovat muuttuneet aiempiin vuosiin verrattuna. Yllätys oli iloinen, kun kaikki kumppanimme kertoivat, että huomattavia muutoksia pistemäärissä tai läpäisyjen määrissä ei ole ollut, iloitsee Riutta.

Samansuuntaisia tuloksia on saatu myös laajemmissa tutkimuksissa verkkokoulutusten vaikuttavuudesta. Vaikka ennustaminen onkin vaikeaa, todennäköisesti verkkokoulutukset ovat tulleet jäädäkseen nyt kaikille toimialoille.

Pinterest
TIVIA ry logo

Lisätietoja

Yritysprofiili TIVIA ry kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Toimialakokemus

IT

Tarjonnan tyyppi

Koulutus

Siirry yrityksen profiiliin TIVIA ry kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

TIVIA ry - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

TIVIA ry - Muita referenssejä

TIVIA ry - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia