Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Uutuus: Tempmate-GM2 jatkuvakäyttöinen ja reaaliaikainen dataloggeri kuljetusten olosuhdeseurantaan.

Bloggaus✅ Joustava: Tempmate-GM2 ei ainoastaan valvo tavaroiden lämpötilaa (myös äärilämpötiloissa -200°C … +100°C), vaan se myös valvoo kosteutta, paketin aukaisua (valoanturi), paketin kallistumista, pakettiin kohdistuneita iskuja ja paketin sijaintia. Tämän uudelleenkäytettävän laitteen avulla käyttäjä voi myös joustavasti valita kiinteän tai liikkuvan valvonnan välillä ja hyötyä automaattisesta lentotilasta, jolloin voi valita parhaan käytössä olevan kuljetusvälineen.

✅ Huoleton käyttö: Kaikkien tietojen hallitseminen tapahtuu yhdessä paikassa vaarantamatta turvallisuutta. Tempmate-pilvipalvelussa vain käyttäjä päättää, kuka saa pääsyn tietoihin. Täydellinen synergia laitteiston ja pilvipalvelun välillä pitää käyttäjän ajan tasalla ja hälyttää hyvissä ajoin, jos toimia tarvitaan.

✅ Uudelleen käytettävä: Tempmate-GM2:ta voidaan käyttää niin usein ja niin kauan kuin halutaan. Yhdellä latauksella jopa 120 päivää tai ulkoisella virtalähteellä kiinteää valvontaa jatkuvasti. Yhteensopivan seinäkiinnikkeen avulla voidaan laite kiinnittää helposti sekä kiinteään että liikkuvaan käyttöön.

✅ Kestävä: Tempmate-GM2 ei ainoastaan suojele ympäristöä uudelleenkäytettävyyden ansiosta. Tuotteiden laadun säilyttämiseksi tämä laite voidaan myös sertifioida ja kalibroida uudelleen. Lisäksi valmistaja takaa 2 vuoden akun käyttöiän suorituskyvyn heikkenemättä.

✅ Maailmanlaajuinen käyttö: Huippuluokan tekniikan ansiosta tämä laite tarjoaa maailmanlaajuisen LTE 4G -yhteyden ja 2G-varayhteyden verkkoon liittyvien katkosten välttämiseksi. Integroitu automaattinen lentotila mahdollistaa myös lentokuljetuksen. Lisäksi jo valmiin datapaketin (30 päivää – 365 päivää) avulla käyttäjä saavuttaa maailmanlaajuisen käytön heti ilman kolmansia osapuolia.

✅ Pilvipalvelu -pohjainen

Tempmate-GM2:n avulla käyttäjä pääsee käyttämään Tempmate-pilvipalvelua, jonka avulla voidaan konfiguroida laitte ja hallita kaikkia tietoja yhdessä paikassa. Käyttäjän ei tarvitse asentaa mitään, ainoastaan Internet-yhteys riittää hyötymään tästä ratkaisusta.

Lue koko uutinen verkkosivuillamme: https://timeless.fi/uutiset/tempmate/uutuus-tempmate-gm2-jatkuvakayttoinen-ja-reaaliaikainen-dataloggeri-kuljetusten-olosuhdeseurantaan/

Pinterest
Timeless Technology logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Timeless Technology kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Logistiikka
Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP

Omat tagit

kuljetusolosuhteiden valvonta
kuljetusreitin seuranta
Tempmate-GM2

Siirry yrityksen profiiliin Timeless Technology kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Timeless Technology - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Timeless Technology - Muita referenssejä

Timeless Technology - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia