Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Uusi nimi, uusi identiteetti – valttina liiketoimintakriittiset it-palvelut

BloggausKun yritys vaihtaa nimeä, se vaikuttaa helposti kikkailulta, jos ei pysty lyömään tiskiin vankkoja perusteluita. Meillä Valtti Kumppaneilla niitä löytyy. Tärkeintä on varmasti se, että olemme muuttuneet hurjasti runsaan kymmenen vuoden kuluessa perustamisesta. Alkuperäinen nimi Datacenter tarkoitti konesalia, emmekä enää keskity vain siihen. Tai onhan meillä yhä kaksi omaa konesalia, mutta palveluvalikoimamme on laajentunut kattamaan kaikki liiketoiminnan jatkuvuuden takaavat it-palvelut, joita kasvavat ja kehittyvät yritykset tarvitsevat arkipäivässä. 

Mielestäni nimenvaihdosta on ollut kaikin puolin helppo ajatella. Emme ole enää aikoihin olleet pelkästään it-infran tarjoaja, vaan laaja-alainen it-palvelutalo. Myös pääomistajamme on sanonut, että jo oli aikakin vaihtaa nimeä vastaamaan sitä, mitä me tänä päivänä oikeasti tarjoamme asiakkaillemme.

Uusi identiteettimme muovasi meille myös uuden nimen. Nimeä miettiessä pidimme alusta asti tärkeänä, että sen täytyy olla suomea. Näin asiakkaat saavat arvailematta kiinni siitä, että olemme suomalainen yritys ja tuotamme palveluita paikallisesti.

Sujuvan IT:n asialla

Kulmakivi asiakkaille ja meille ovat jatkuvat, liiketoimintakriittiset it-palvelut. Ne takaavat liiketoiminnan jatkuvuuden päivästä toiseen. Sille ei mahda mitään, että it esiintyy väistämättä kustannusrivinä asiakkaan tilinpäätöksessä. Sen sijaan sille mahtaa paljon, miten sujuvaa loppukäyttäjien arki on ja miten kustannustehokkaasti yritys saa tarvitsemansa it-palvelut. Tässä sujuvuudessa, skaalautuvuudessa ja kustannustehokkuudessa on se valtti, jonka Valtti tarjoaa ja johon yritysten kannattaa tarttua.

Asiakaskuntamme koostuu kasvavista ja kehittyvistä yrityksistä. Tämä on mukavasti sopusoinnussa itsemme kanssa, sillä kuten olemme kertoneet, meillä on voimakkaat kasvutavoitteet. Tilanne näyttääkin erinomaiselta. Vuoden 2019 kasvutavoitteemme nettona on 20 prosenttia, ja tavoite tulee ylittymään. Lähivuosina pyrimme moninkertaiseen liikevaihtoon.

Emme tietenkään voisi kasvaa menestyksekkäästi ilman huikean osaavaa henkilöstöä, jota on jo 120 ihmisen verran. Iso haaste on henkilöstön määrän kiivas kasvu myös yritysostojen seurauksena. Se vaatii meiltä ponnisteluja, että kaikki pysyvät samalla kellotaajuudella. Olen iloinen, että uusi suunta ja uusi ilme on otettu vastaan innokkaasti. Esimerkiksi keväällä meihin liittyneen Aerionin väki on päivästä yksi alkaen ollut täysin luonteva osa joukkoamme!

Asiakkaiden kasvun tukeminen luonnollisesti vaatii meiltä timanttista suoriutumista. Olenkin erityisen tyytyväinen, että kovasta kasvusta huolimatta asiakastyytyväisyytemme on mittausten perusteella jatkanut nousuaan ja on erittäin korkea. Mittausvälineemme on joka kvartaali tehtävä 25 asiakkaan syvähaastattelu. Se on aika raskas, voisi sanoa friikki tapa seurata asiakaskokemusta, mutta hyvin arvokas keino tunnistaa kehityskohteita ja torjua vajoaminen itsetyytyväisyyteen. Menemällä asiakkaan iholle saamme esiin oikeita asioita, eikä NPS-mittaroinnilla helposti syntyviä kiiltokuvia. Tehtävämme on ymmärtää, mitä asiakas tarvitsee, ja löytää tarpeita vastaavat oikeat ratkaisut.

Valtti-nimellä astumme nyt tulevaan tarmokkaasti – yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Tilaa: blogit ja uutiset IT:n etujoukoista

Pinterest
Valtti  logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Valtti kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-infrapalvelut
Ketterät menetelmät
Konesalipalvelut
Käyttäjähallinta
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoliikennepalvelut
Tietoturva

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT

Omat tagit

konesalipalvelut
asiakaspalvelu
asiakasymmärrys
pilvipalvelut
Laitehallinta
IT-strategia
ulkoistaminen

Siirry yrityksen profiiliin Valtti kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Valtti - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Valtti - Muita referenssejä

Valtti - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia