Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Uusi koulutus: Tietosuoja- ja tietoturvariskien vaatimukset ja hallinnointi

BloggausEU:n yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) tuli voimaan keväällä 2018, mutta sen jälkeen on tapahtunut monia muutoksia lainsäädännön tarkentumisen ja sopimuskäytännön kehittymisen myötä. Vaikka monissa yrityksissä tietosuoja-asiat ovat arkipäiväistyneet, on hyvä muistaa, että tietosuoja-asioihin kohdistuvat rikkeet ovat edelleen merkittävä riski liiketoiminnalle. Yrityksillä on myös yhä enemmän kokemuksia datan hallintaan liittyvistä ongelmista ja niiden ratkaisuista.

TIVIA järjestää Tietosuoja- ja tietoturvariskien vaatimukset ja hallinnointi -koulutuksen vastatakseen lainsäädännön tarkentumisen ja sopimuskäytännön myötä tulleisiin muutoksiin. Koulutus toteutetaan verkossa kolmen tunnin tiiviinä pakettina tiistaina 22.11.2022. Koulutus alkaa klo 9.00 ja päättyy klo 12.00.

Tässä ajankohtaiskatsauksessa luodataan läpi ajankohtaisia trendejä niin teknisestä kuin juridisestakin näkökulmasta. Koulutuksen teemoja ovat mm. datan hallinnointi ja sopiminen, tietojen luovutukset, muuttuneet sopimuskäytännöt ja henkilötietoihin kohdistuvat kyberuhat. Kouluttajina toimivat asianajotoimisto Trust oy:n osakas Jan Lindberg ja lakimies Lauri Nieminen sekä tietoturvayhtiö Second Nature Security oy:n teknologiajohtaja Juho Ranta.

Henkilöjäsenet ja kumppanien sekä yhteisöjäsenten henkilökunta pääsevät osallistumaan koulutukseen jäsenhintaan 300 euroa + alv 24 %. Normaalihinta on 395 euroa + alv 24 %.

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU

Pinterest
TIVIA ry logo

Lisätietoja

Yritysprofiili TIVIA ry kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Tietoturva

Tarjonnan tyyppi

Koulutus

Omat tagit

Tietosuoja

Siirry yrityksen profiiliin TIVIA ry kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

TIVIA ry - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

TIVIA ry - Muita referenssejä

TIVIA ry - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia