Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Tukemassa osaavaa Suomea

BloggausVietämme tänä vuonna Tietotekniikan tutkimussäätiön 40-vuotisjuhlaa. Säätiö perustettiin vuonna 1980 edistämään suomalaisen yhteiskunnan tietotekniikan tutkimusta korkeakouluissa, tukemaan yhteiskunnallisesti vaikuttavia hankkeita ja palkitsemaan korkeatasoisia tutkimuksia, ja se tekee edelleen samaa tärkeää työtä. Tietotekniikan tutkimussäätiön hallituksena toimii TIVIAn liittokokouksen valitsema hallitus ja asiamiehenä liiton toimitusjohtaja.

Tietotekniikan tutkimussäätiö tukee tietotekniikan tutkimus-, koulutus- ja standarditoimintaa sekä edellisten tunnetuksi tekemistä, kansainvälisiä yhteyksiä ja valistustyötä. Säätiöllä on merkittävä rooli kansallisen osaamisen synnyttämisessä, tutkimuksen kehittämisessä, sekä uusien yhteiskunnallisesti vaikuttavien hankkeiden käynnistämisen mahdollistajana.

Säätiön varoista on sen historian aikana saanut tukea valtava määrä erilaisia mielenkiintoisia tutkimushankkeita: liiketoiminnan tietojärjestelmien, tietojenkäsittelyn, tietotekniikan, tietoliikenteen, ohjelmistosuunnittelun, systeemityön, käytettävyyden, tietohallinnon ja tietoturvan tutkimusta sekä näiden opetukseen liittyvää kehittämistä ja yhteiskunnallista sivistystyötä.

Tutkimussäätiön rahoituksella on mm. mahdollistettu ohjelmoinnin opetuksen käynnistäminen suomalaisissa peruskouluissa ja maamme parhaiden nuorten osallistuminen kansainvälisiin kilpailuihin, tuettu tyttöjen ohjelmoinnin opetusta ja käynnistetty valtakunnallinen koodauksen opetus ennen sen tuloa osaksi perusopetuksen opetussuunnitelmaa.

Lisäksi Tietotekniikan tutkimussäätiö jakaa vuosittain väitöskirjapalkinnon parhaalle suomalaisessa yliopistossa julkaistulle tietojenkäsittelytieteen väitöskirjalle Tietojenkäsittelytieteen Seuran esityksestä. Säätiö myöntää myös matka-apurahoja harkintansa mukaan.

Tietotekniikan tutkimussäätiö rahoittaa toimintaansa lahjoitusten ja säännöllisen varainhankinnan avulla. Lahjoituksia voivat tehdä yhteisöt tai yksityishenkilöt esimerkiksi testamenttien tai merkkipäivälahjoitusten kautta.

Juhlavuoden kunniaksi olemme avanneet Tietotekniikan tutkimussäätiölle oman verkkosivustonsa osoitteeseen www.tietotekniikantutkimussaatio.fi – lisäksi tänä syksynä järjestetään merkittävä teemahaku, joka julkistetaan syyskuussa!

Seuraa ja hae!

Säätiön hallituksen varapuheenjohtaja Joon Boucht, puh. 050 593 3551, etunimi.sukunimi@hallitus.tivia.fi

Säätiön asiamies Jussi Nissilä, puh. 040 522 0720, etunimi.sukunimi@tivia.fi

Pinterest
TIVIA - Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset

Lisätietoja

Yritysprofiili TIVIA - Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin TIVIA - Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

TIVIA - Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

TIVIA - Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset - Muita referenssejä

TIVIA - Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Teknologiayhtiöt IWA ja NXme yhdistyvät - uusi yli 100 asiantuntijaa työllistävä Oivan kasvaa koronasta huolimatta
Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia