logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Touring Carsille asuntoautojen online booking tukemaan kasvua Euroopassa

ReferenssiDigipalvelut helpottavat asiakkaan arkea ja tukevat liiketoiminnan kasvua

Tietojärjestelmäprojekteissa oikean kumppanin löytäminen on avainasemassa. Ja kumppanin merkitys vain korostuu, kun tilanne niin sanotusti iskee päälle ja järjestelmää joutuu vaihtamaan pakon sanelemana ja nopeasti.
Syksyllä 2016 Touring Cars oli tällaisessa epäkiitollisessa tilanteessa. Toiminnanohjausjärjestelmää oltiin vaihtamassa nopealla aikataululla ja sen seurauksena myös netissä oleva varausjärjestelmä oli menossa uusiksi. Uutta varausjärjestelmää etsiessään Touring Carsille suositeltiin Positive Productions Oy:tä kumppaniksi.

- Syyskuun lopulla pidimme Pekka Nurmelan (toimitusjohtaja, Positive Productions) kanssa ensimmäisen palaverin ja siitä puolentoista kuukauden päästä uusi varausjärjestelmä oli toiminnassa. Tietysti olisi ollut parempi jos aikaa olisi ollut enemmän, mutta Positive Productionsin kanssa tästä ei tullut ongelmaa vaan varausjärjestelmä saatiin käyttöön ajoissa, kertoo Chain Coordinator Johannes Haapakoski Touring Carsilta.

Varausjärjestelmä tukemaan liiketoiminnan kasvua

Touring Cars on Pohjoismaiden johtava matkailuautolomien tuottaja. Kaiken kaikkiaan vuokrattavana on lähes viisi sataa autoa Pohjoismaissa, Virossa, Englannissa ja Espanjassa. Liiketoiminta on vahvassa kasvussa ja vuoteen 2020 mennessä on tarkoitus kattaa kaikki Euroopan suurimmat maat. Erityisesti on tarkoitus kasvattaa kuluttaja-asiakkaiden suorien online-varausten määrää matkatoimistojen kautta tapahtuvan myynnin rinnalla. Tätä tavoitetta tukee osaltaan uusi responsiivinen ja mobiilioptimoitu varausjärjestelmä.

- Vanha varausjärjestelmä ei olisi mahdollistanut laajentumisen vaatimaa jatkokehitystä. Uuden järjestelmän etuna on myös tarkka kävijäseuranta. Lisäksi ostoprosessi lyheni eikä varaajan tarvitse enää siirtyä kesken varauksen toiseen järjestelmään mikä varmasti kasvattaa loppuun asti vietyjen varausten osuutta, Haapakoski kertoo.

Oikea teknologia ja asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen

Tarkoituksenmukainen, vakaa ja laajennettavissa oleva ratkaisu muodostaa hyvän teknisen pohjan. Varausjärjestelmä ei kuitenkaan ole mikään staattinen palikka, joka tehdään kerralla valmiiksi ja unohdetaan. Liiketoiminnan tarpeet muuttuvat ja synnyttävät jatkokehitystarpeita joskus nopeallakin aikataululla. Lisäksi parhainkaan teknologia ei ole täysin virheetöntä. Näistä syistä Positive Productions on panostanut nopeaan reagointiin järjestelmän ylläpidossa ja kehittämisessä. Automaattisen seurannan ansiosta vikatilanteet voidaan parhaimmillaan havaita ja korjaus aloittaa jopa ennen kuin asiakas on huomannut mitään.

Jatkokehityksen kannalta oleellista on ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa ja digitaalisuuden luomia mahdollisuuksia. Positive Productionsin laaja asiakaskunta ja osakkuudet useissa start upeissa ovat kasvattaneet arvokasta ymmärrystä eri liiketoiminta-aloista.

- Eri alojen tuntemus ja vahva teknologinen osaaminen auttavat meitä lähestymään jatkokehitystä nimenomaan asiakkaan liiketoiminnan hyötyjen kautta, Pekka Nurmela valottaa.

Suosittelija:

- Positive Productionsin mielenkiinto ei loppunut siihen kun saatiin nimet paperiin. Nurmelan Pekka pitää yhteyttä säännöllisesti ja esittelee jatkokehitysmahdollisuuksia. Jos on ollut ongelmia ne on hoidettu todella nopeasti. Koen että he ovat oikeasti ottaneet meidän haasteemme omikseen ja ymmärtäneet kuinka tärkeä myynnin työkalu tämä meille on. Se tekee meidän elämämme helpoksi. Henkilökohtaisesti arvostan tätä todella paljon.

Johannes Haapakoski, Chain Coordinator, Touring Cars

Pinterest
Referenssin infoboxi
Positive Productions Oy

Tiedot

Tilaaja: Touring Cars
Ajankohta: 2016 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Pekka Nurmela, pekka.nurmela@posp.fi, 0443722362

Lisätietoja

Yritysprofiili Positive Productions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Myynti

Omat tagit

Google Cloud
korttimaksu
skaalautuvuus

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Maksaminen
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus
Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

Angular
Google
Java

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Positive Productions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Positive Productions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Positive Productions - Muita referenssejä

Positive Productions - Muita bloggauksia

Siirry yrityksen profiiliin Positive Productions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Uudenlainen sisällöntuotantoalusta Scoopify kerännyt 150 000 euron rahoituskierroksen
5G Momentum etsii innovaatiokilpailulla suomalaista 5G-yllättäjää
TOP 5 Pitkän aikavälin kyberuhat

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia