logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

RaksApp, Rakennusliiton mobiilisovellus

ReferenssiRakennusliitto mullistaa rakennusalaa uudella mobiilipalvelullaan. Positive Productionin kanssa yhteistyössä kehitetty mobiilisovellus RaksApp digitalisoi rakennusalan työaikakirjanpidon ja liiton viestinnän. RaksApp-sovelluksen saavat käyttöönsä kaikki Rakennusliiton jäsenet jäsenetunaan.

Uuden RaksApp-sovelluksen käyttäjät ovat palautteen perusteella innoissaan uudesta työkalustaan. Sovellus on helppokäyttöinen ja sen hyödyt näkyvät saman tien. Nyt rakentaja voi hoitaa työaikakirjanpidon nopeasti suoraan puhelimestaan.

Hyöty myös liitolle on selvä. RaksApp-sovellus nostaa viestinnän uudelle tasolle ja samalla parantaa jäsenpalvelua. Rakennusliitto haluaa olla avuksi jäsenilleen ja toimia edelläkävijänä myös digitaalisessa maailmassa. Uuden RaksApp-sovelluksen avulla Rakennusliitto saa viestinsä suoraan jäsenen taskuun ja näin myös jäsenet pysyvät paremmin ajan tasalla alan tapahtumissa ja uutisissa.

Askel digitaaliseen maailmaan on mullistava koko rakennusalalle niin rakentajien kuin liiton näkövinkkelistä. Jos toiminnan hidasteena liitoissa koetaan viestinnän tehottomuus, ei sitä ongelmaa ainakaan rakennusalalla enää ole.

Teknisesti RaksApp-sovellus toteutettiin Android, iOs ja Windows Phone -alustoille. Se on ladattavissa lähes kaikkiin uusimpiin älypuhelimiin sovelluskaupoista. Mobiilisovellusten taustalle kehitettiin Google Cloud -pohjainen pilvipalvelu.

Positive Productionin toimitusjohtajan Pekka Nurmelan mukaan vastaava sovelluskehitys voisi sopia mille tahansa järjestölle. “Järjestön tärkeä tehtävä on syventää yhteyttä jäseniin ja aktivoida sekä sitouttaa heitä mukaan toimintaan. Mobiilisovellus tuo järjestön lähemmäs jäsentä kuin koskaan. Rakennusliitto on edelläkävijä järjestömaailmassa, katsotaan kuka seuraa perässä,” kommentoi Nurmela.


Tutustu ja lataa RaksApp-sovellus.

Suosittelija:

Positive Productionsin kanssa työskentely on ollut saumatonta ja helppoa. Meidän toiveita kuunneltiin aidosti ja niihin reagoitiin todella nopeasti. Samalla kaikkein villeimmille ideoille laitettiin ammattimaisesti jarrua, ettei mentäisi hätiköimään tai muuten asioiden edelle. Lähtökohtana oli luoda helppo, yksinkertainen ja nopea sovellus, jota kaikkein paatuneinkin raksaäijä osaa käyttää, eikä mielenkiinto lopu heti alkumetrien monimutkaisuuteen. Jäseniltä saatujen ensikokemusten perusteella tässäkin on onnistuttu erittäin hyvin. Projektin alusta alkaen meille tehtiin selväksi, että palveluperiaatteena on asiakaslähtöisyys ja sitä se todellakin on ollut! Olimme kokoajan tilanteen tasalla ja tiesimme missä vaiheessa edetään, kiitos POSP:n toimivan projektinhallinnan. Ensimmäisen vaiheen lopputulokseen olemme erittäin tyytyväisiä. Tästä kertoo myös osaltansa se, että sovelluksen jatkokehityksestäkin on jo keskusteltu, vaikka sovellus julkaistiin vasta kaksi viikkoa sitten!

Niko Seppänen, Rakennusliiton Raksanuoret

Pinterest
Referenssin infoboxi
Positive Productions Oy

Tiedot

Tilaaja: Rakennusliitto ry
Ajankohta: 2014 - 2015
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Pekka Nurmela

Lisätietoja

Positive Productions Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä

Omat tagit

pilvipalvelu
mobiilisovellus

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Kiinteistöala
Rakentaminen

Teknologia

Android
iOS
Windows Phone

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Valmisohjelmisto
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Positive Productions Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Positive Productions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Positive Productions - Muita referenssejä

Positive Productions - Muita bloggauksia

Siirry Positive Productions Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Oliko S-Pankin rallivideo kopioitu Vincitiltä? Ex-markkinointijohtaja osoitti videoiden yhtäläisyydet, S-Pankki kiistää plagioinnin
Anthony Gyursanszky Codenton uudeksi toimitusjohtajaksi - yrityksen tulevaisuudesta päättää koko työyhteisö
Väite: jopa puolet somevaikuttajien seuraajista feikkejä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia