Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

TIVIAn hallitus tutuksi – Satu Koskinen

BloggausTIVIA haluaa tehdä myös tänä vuonna hallituksen jäsenet tutummiksi suurelle yleisölle. Esittelemme muutamia TIVIAn hallituksen jäseniä, jotka kertovat omia näkemyksiään hallitustyöskentelystä.

Ensimmäisenä esittelyvuorossa on Satu Koskinen, jolla on käynnissä ensimmäinen vuosi TIVIAn hallituksessa. Hallitustyön lisäksi Satu toimii TIVIAn vaikuttamistoimikunnan puheenjohtajana.

Hakuaika TIVIAn hallitukseen alkaa 16.8.2022. Tiedotamme haun alkamisesta erikseen.

Nimi

Satu Koskinen

Titteli ja yritys

Tietohallintojohtaja, YTK

Mikä sai hakemaan TIVIAn hallitukseen?

Hain hallitukseen, sillä työskentely Suomen suurimman ja vaikuttavimman ICT-yhteisön parissa kiinnosti. Halusin omalla panoksellani olla luomassa parempaa IT-elämää, jos näin voi sanoa. IT on hyvin keskeinen ja parhaimmillaan merkittävästi yritystoimintaa kiihdyttävä työkalu, jonka vuoksi osaaminen, kouluttautuminen ja utelias jatkuva oppiminen ja reipas johtaminen, ovat avainasemassa. Siksi TIVIAn hallitustyöskentely on minulle tärkeä juttu.

Mikä on erityiskykysi, jonka tuot hallitustyöskentelyyn?

Minulla on kokemusta hallitustyöskentelystä vaativissa ympäristöissä ja minulla on kyky saada kaaokseen järjestys ja epäselvyyksiin selvyys. TIVIAssa ei kaaosta ollut, mutta toki asioita, joissa olemme selkeästi voineet ottaa napakamman otteen. Hallituksella on myös vastuuta ja sen pitää näkyä työskentelyssä.

Onko hallitustyöskentely vastannut odotuksiasi?

Hallitustyöskentely on vastannut odotuksiani. Jatkamme yhä hallitustyöskentelyn kehittämistä.

Terveiset hallitushakua miettiville?

Kannattaa ehdottomasti hakea hallitukseen. Juuri sinä voit tuoda omalla osaamisellasi paljon hyötyä ja innostusta yhteiseen yhteisöömme. Samalla oppii hallitustyöskentelystä, jos se ei ole ennestään tuttua. Kiinnostus myös siitä hallinnollisesta puolestakin on hyvä olla, hallitus on vastuullinen taho, eli perusasiat on hyvä olla hallussa hallitustyöskentelystä ja mehän myös autetaan kaveria!

Lue miten hyvä hallitus löydetään ja mitä kaikkea otetaan huomioon hallituksen kokoonpanoa suunniteltaessa:

Miten me saamme TIVIAlle parhaan mahdollisen hallituksen?

Pinterest
TIVIA ry logo

Lisätietoja

Yritysprofiili TIVIA ry kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin TIVIA ry kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

TIVIA ry - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

TIVIA ry - Muita referenssejä

TIVIA ry - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia